• Pregleda: 4421

Kup Subotice u hokeju na ledu (seniori) za vikend na Gradskom klizalištu

Na Gradskom klizalištu u Subotici za vikend se održava međunarodni turnir "Kup Subotice 2017" za hokejaše (seniore), na kojem će pored Spartaka učestvovati ekipe iz Novog Sada, Sarajeva i Skopja.
Kup Subotice u hokeju na ledu (seniori) za vikend na Gradskom klizalištu

Treći vikend festivala hokeja na ledu na Gradskom klizalištu u Subotici zatvoriće 5. međunarodni turnir za seniore "Kup Subotice 2017" koji se igra od 3. do 5. februara u okviru Balkanske lige. Pored domaćeg Spartaka učešće će uzeti Vukovi (Sarajevo), Metalurg (Skopje) i Vojvodina (Novi Sad).

Ovogodišnji "Kup Subotice" otvoriće duel Spartaka i Vukova koji je na programu u petak od 20,30 časova, zatim na led izlaze Metalurg i Vojvodina (22,45h). Narednog dana, u subotu, od 17,45 igraće Vukovi i Vojvodina, sledi svečano otvaranje (20,20h) a od 20,30 sastaće se subotički i skopski timovi.

Poslednjeg dana turnira u prepodnevnom terminu od 9 časova na ledenu ploču Stadiona malih sportova izlaze Vukovi koji će na megdan Metalurgu, dok će turnir zatvoriti srpsko-vojvođanski duel Spartaka i Vojvodine koji je predviđeno da počne u 11,30 časova.

Ulaz za sve ljubitelje najbrže igre na svetu sva tri dana je besplatan. Iz Hokej kluba Spartak pozivaju Subotičane da budu uz Spartak i podrže ih na putu do osvajanja novih bodova u Balkanskoj ligi.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

1
Mester Róbert Odgovori
Spartak forever! Viđaćemo se! Pozdrav, Edvin
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.