Komentara: 2
Pregleda: 3179

Kup Srbije: Spartak domaćin Metalcu

04.10.2012. u 15:33h
Izvor: RTV Yueco
Danjašnjim žrebom u Fudbalskom savezu Srbije u Staroj Pazovi izvučeni su parovi osmine finala Kupa Srbije. Fudbaleri Spartak Zlatibor vode na Gradskom stadionu dočekuju ekipu Metalca iz Gornjeg Milanovca.
Kup Srbije: Spartak domaćin Metalcu

Svi mečevi osmine finala Kupa igraće se 24 oktobra, osim duela Partizana i Borca koji će se sastati 31 oktobra. Razlog je nastup Partizana u Ligi Evrope jer će 25 oktobra gostovati Interu u Milanu.

Po propozicijama Kupa Srbije, igraće se jedna utakmica. U slučaju nerešenog rezultata po isteku regularnog dela, odmah će se izvoditi penali.

U osmini finala Kupa Srbije, branilac titule Crvena zvezda gostovaće kulskom Hajduku, dok će šampion Partizan igrati protiv prošlosezonskog finaliste Borca.

Derbi meč osmine finala biće duel visokog rizika između Superligaša Novog Pazara i Rada, dok će Vojvodina gostovati Čukaričkom. Od Superligaša duel će imati još Javor i Smederevo, Spartak će ugostiti Metalac iz Gornjeg Milanovca, OFK Beograd će gostovati Inđiji, dok je Jagodina ugostiti Novi Sad, odlučeno je žrebom u Fudbalskom savezu Srbije u Staroj Pazovi.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 5 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 3179
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.