Komentara: 12
Pregleda: 3937

Kružni tok u Ivana Antunovića prohodan

31.08.2012. u 17:35h
Izvor: RTV Yueco
Kružni tok u ulici Ivana Antunovića konačno je prohodan za saobraćaj. Uređenje ove nepregledne raskrsnice na koju izlazi čak 5 ulica najavljeno je krajem prošle godine, a svečano je otvorena danas.
Kružni tok u Ivana Antunovića prohodan

Vrednost radova na ovom kružnom toku je preko 7 miliona dinara, bar kada je reč o finansijskom delu, dok je vrednost sanacije mnogo veća po pitanju bezbednosti u saobraćaju.

Građani koji žive u okolni ovog kružnom toka kažu da je bilo vreme da se ova nepregledna raskrsnica konačno dovede u red. Izgradnjom kružnog toka sanirana je ulica Ivana Antunovića, od poteza ulice Marka Oreškovića pa do nekadašnje nepregledne raskrsnice.

Ova godina prolazi u svetlu značajnih građevinskih radova kada je u pitanju uređenje infrastrukture, istakao je gradonačelnik Subotice Modest Dulić.

Do sada je iz gradskog budžeta izdvojeno 150 miliona dinara za izgradnju novih i sanaciju 22 ulice u gradu, ukupne dužine od 9 kilometara. Do kraja godine planira se saniranje još 5 ulica u gradu.

Pogledajte kako danas izgleda kružni tok u našem albumu.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 7 meseci
Komentara: 12
Pregleda: 3937
Povezane teme

kružni tok u subotici

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.