• Pregleda: 3401

Kružni tok u Ivana Antunovića do kraja avgusta

Kružni tok u Ivana Antunovića do kraja avgusta

Izgradnja kružnog toka u ulici Ivana Antunovića biće završena do 28. avgusta, kažu u Direkciji za izgradnju grada.

Kompaniji "Voj–put" isplaćena su potraživanja, i radovi će biti nastavljeni za nekoliko dana. Preostalo je da se nanesu noseći i završni sloj asfalta i uredi okolina kružnog toka.

 

 

Izvor: Radio Subotica

povezane teme

9
lakumity103 Odgovori
S obzirom koliko se čeka na ovaj kružni tok, nadam se da će biti bolje urađen nego onaj kod senćanske crkve. Što se tog kružnog toka tiče predlažem da investitor traži da se on ponovo uradi na trošak izvođača ili projektanta jer je njime gotovo nemoguće proći ako padne jača kiša.
no name Odgovori
Mc Odgovori
@ Lakumitj - neznanje stvara predrasude!
urban Odgovori
@lakumity103
Direkcija zna za problem sa kanalizacijom u kruznom toku kod Sencanske crkve (posle svake kise pesacki prelaz je pod vodom ).U Ulici brace Radic (raskrsnica sa Sonje Marinkovic doslo je uleganja kolovoza i ostecenja kocke oko sahte-kazu u Direkciji ZBOG KANALIZACIJE. Da li je kanalizacija lose uradjena...uglavnom dobro bi bilo da se ovi problemi otklone!
cika crny Odgovori
Tolko je dobro uradjen da se dva auta se nemogu mimoići?Ja sam čuo da bi Voj put za pola dana to asfaltirao samo kad bi im platili???Izgleda da je neko zavrnuo česmu!Treba da se sakupe meštani tih ulica i da traže odštetu od grada za ovaj period!Kolko pocepanih guma od bicikli i auta ,pa obilazak zbog zabrane,jedna žena je i izvrnula nogu na tom tucaniku, smanjen promet u prodavnici,kafani i kod frizera sve to na uštrb radničke klase!!!Kojim će putem sad proći povorka dužijence da Vas pitam?
Hvala na pažnji.
bukin Odgovori
@cika crny
Pomozi.Mozda znas kako je to uradjeno u Beogradu.
ferrari Odgovori
Kruűni tok bi bio gotov da su izbori za dve nedeljke...
Coyote Vulgaris Odgovori
Neka neko obavesti projektante, da rašire, odnosno prošire kružni tok, jer pogotovo onaj kod poliklinike, vozači autobusa linije 1 moraju da nišane da promaše drvo ili da nišane da promaše bankinu. Mogu misliti koliko su i felne i točkovi istrošeni zbog tog propusta.
stanislav Odgovori
E TAKO.RECITE LEPO ISTINU A NE LAZI I PREVARE DA ZBOG VRUCINA NIJE NISTA RADJENO.NEMA PARA,TAKO RECITE.NISU SUBOTICANI STOKA I NEOBRAZOVANI DA SE VREDJA NASA INTELIGENCIJA!!!
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.