Komentara: 0
Pregleda: 3742

Krupan korak napred u odbrani titule Prve lige Srbije za žene

04.05.2013. u 22:38h
Fudbalerke Spartaka pružile su odličnu partiju protiv rivala po meri, protiv drugoplasirane ekipe u nacionalnom šampionatu, sasvim zasluženo pobedile (2:0) i osvojili vrlo važne bodove koji maltene i znače osvajanje, odnosno odbranu titule, na samo 5 kola do kraja.
Krupan korak napred u odbrani titule Prve lige Srbije za žene

Po lepom vremenu, ali i visokoj temperaturi, svoj meč u okviru 17. kola Prve lige Srbije za žene odigrale su na Gradskom stadionu u Subotici prvoplasirani ŽFK "Spartak" i drugoplasirani ŽFK "Napredak", derbi meč koji je apsolutno zaslužio taj epitet i opravdao očekivanja pa je publika koja se odlučila da subotnje popodne provede uz ženski fudbal mogla da posmatra duel dve odlične tehničko taktičke ekipe.

Fudbalerke Spartaka povedele su još u prvom poluvremenu (23' minut) posle lepe akcije u par poteza uz finiš jelen Čubrilo iz voleja iskosa sa leve strane u visini peterca.

Na poluvreme se otišlo rezultatom 1:0, a već posle desetak minuta igre (55' min) u drugom delu igre Spartak je duplirao prednost posle odlične akcije koju je inicirao defanzivni igrač Marija Ilić (Pujol) efektnim prodorom po desnom krilu, a odličan centaršut u srce šesnesterca realizovao je ispostavilo se dvostruki strelac Jelena Čubrilo.

Konačan rezultat 2:0, pobeda domaćih koja je praktično odvela ŽFK "Spartak" jedan krupan korak bliže peharu namenjenom osvajaču prvenstva u sezoni 2012/2013.

Fudbal (Ž): Žfk "Spartak" - Žfk "Napredak" Fudbal (Ž): Žfk "Spartak" - Žfk "Napredak" Fudbal (Ž): Žfk "Spartak" - Žfk "Napredak" Fudbal (Ž): Žfk "Spartak" - Žfk "Napredak" Fudbal (Ž): Žfk "Spartak" - Žfk "Napredak" Fudbal (Ž): Žfk "Spartak" - Žfk "Napredak" Fudbal (Ž): Žfk "Spartak" - Žfk "Napredak" Fudbal (Ž): Žfk "Spartak" - Žfk "Napredak"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 10 godina i 11 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 3742
Povezane teme

ženski fudbalski klub spartak

žfk spartak

ženski fudbal

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.