• Pregleda: 16197

Krivične prijave zbog više teških krađa i utaje

Subotička policija podnela je krivične prijave zbog više dela teške krađe i utaje.
Krivične prijave zbog više teških krađa i utaje

Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio tešku krađu subotička policija podnela je krivičnu prijavu protiv četrdesetšestogodišnjeg muškarca. Kako se navodi, policija je osumnjičenog zatekla u jednoj kući neposredno nakon što je izvršio provalu.

U sledećem slučaju teške krađe subotička policija je podnela prijavu protiv tri osobe koje se sumnjiče da su iz jednog vozila ukrali dva mobilna telefona, lične stvari i novčani iznos od 50 leva.

Krivična prijava Osnovnom tužilaštvu u Subotici podneta je i protiv 36-godišnjeg muškarca pod optužbom za utaju. U saopštenju policije se navodi da se pomenuti sumnjiči "da je u svom dvorištu uhvatio papagaja za kog je znao da ima veliku vrednost, a potom ga prodao". Kako se dalje navodi, papagaj je pronađen i vraćen vlasniku.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

16
PSIHOLOG Odgovori
Ovo su najveci kriminalci u gradu.
Bajz
A Laban
sale Odgovori
da li sam ja dobro procitao za papagaja?pa svaki svrecerski auto ima vise robe od kelebije do grada nego sto vredi taj papagaj,monti pajton bi nam zavideo
Kurle orle Odgovori
Ovo za papagaja je stvarno ili zavitlavate masu ?
Uvatio u svom dvoristu ?
A da nasu policiju prepustimo vatrogascima.Mislim da bi bolje radili i ne bi se mlatili papagajima.
Sofronije Odgovori
Papagaj je stvarno veliki ulov, ma u odnosu na njega narko kartel je nula :)
Proka Odgovori
Maznuo papagaja i 50 bugarskih Leva (25€). Kakav zlikovac, svet je sada sigurnije mesto.
dragan
:-D
Vesko Odgovori
Nikako da dođe na red jedna krivicna prijava jos iz 2009. g. a izgleda da ni nece, jos godinu danaa pa nastupa zastara. Velika obecanja da ce se preispitati 24 sumnjive privatizacije, a ima jos mnogo toga i u nasem gradu. Radi nasa policija, ono sto joj dopusteno, ali se u daljem postupku, u tuzilastvu i sudu to iskomplikuje i zastane.
Jimi Odgovori
Ova teška krađa papagaja u svom dvorištu veoma značajna. Nije važno što neko gradi hotele , stanove od krađa ali da proda uhvacenog papagaja to je za odlikovanje
SW Odgovori
Citam i ne verujem..... Papagaj.
A ovi sto sede u foteljama, carinici, saobracajci, mali skuteras.... ?
necete objaviti Odgovori
Jel za Labana i Gojka ??
Da, da... Odgovori
Koje vesti... Kakve akcije... Krv ti j....!!
Djordje Odgovori
Bitno da nam milicija hvata pilicare i te zajebane dilere papagaja, nece valjda onaj posteni svet sto se bode po gradu i valja drogu :)
Gari Odgovori
Utaja papagaja????? A otimanje lančića sa vrata, torbi.... provale kuća???? A nepropisno parkiranje na svim mestima u gradu, a bahata vožnja ????? Papagaj????? Rezultat za novine papagaj????? Da li je ovo šala?
žužana Odgovori
Da li je ovo zbilja ili samo loš san ?
Lepo što je uhvaćen lopov u tuđem stanu i priveden.

Ali ja sam mislila na papagaja. Dobro, nekome je to kućni ljubimac (ili izvor zarade) i lepo ponašanje i pristojnost nalažu da obavestimo komšiluk šta smo našli.

Ne želim da minorizujem papigu, ali gospodo policajci učinite nešto da mirnije prolazimo kroz grad, da izađemo na groblje. Eto, to bi bila vest koju bih rado pročitala.
IVICA SU Odgovori
papagaj koji prica ....ko zna ciji i sta bi ispricao...mislite o tome...
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.