Komentara: 38
Pregleda: 13418

Krivična prijava protiv Marina Jaramazovića

03.07.2013. u 16:29h
Izvor: RTV Yueco
Podneta je krivična prijava Opštinskom javnom tužilaštvu protiv bivšeg direktora OKUD-a "Mladost", Marina Jaramazovića.
Krivična prijava protiv Marina Jaramazovića

Krivičnu prijavu su podnele v.d. direktora "Mladost", Aleksandra Vukomanović i u svojstvu građanina bivša direktorka Simka Olajoš Nađ.

Jaramazović je sa svojim saradnicima i većinom članova, posle Jubilarnog koncerta povodom 65 godina postojanja OKUD-a "Mladost", napustio OKUD i prešao u privatno društvo. Nakon toga, sazvan je Upravni odbor u Mladosti. Odbor je imenovao Simku Olajoš Nađ za predsednicu Nezavisne komisije za pregled poslovanja u periodu 2002 – 2012. godine.

Simka je, na današnjoj pres konferenciji, iznela u javnost sve nepravilnosti za koje tereti Marina Jaramazovića. Simka kaže da je sa odlaskom Marina i saradnika "otišla" i brojna dokumentacija, razni arhivski ugovori, nošnja i brojni muzički instrumenti. Utvrđene su još mnogobrojne nepravilnosti tokom rada Marina Jaramazovića.

Krivična prijava protiv Marina Jaramazovića

Simka Olajoš Nađ

Jaramazović ne želi da komentariše optužbe

Povodom ove vesti, kontaktirali smo Marina Jaramazovića koji nije hteo da komentariše optužbe. Marin je nezvanično rekao da će, kada bude imao uvid u krivičnu prijavu, razmisliti o tome da li će sazvati pres konferenciju na ovu temu.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 10 godina i 9 meseci
Komentara: 38
Pregleda: 13418

Povezane vesti

Povezane teme

okud mladost

kulturni centar arija

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.