Komentara: 20
Pregleda: 8132

Kadrovske promene ne utiču na rad OKUD "Mladost"

30.05.2013. u 16:33h
Saopštenje OKUD "Mladost" u kojem ističu da njihovo društvo nastavlja sa radom bez obzira na aktuelnu situaciju, prenosimo u celosti.
Kadrovske promene ne utiču na rad OKUD "Mladost"

Ove godine smo obeležili značajane jubileje 65 godina od osnivanja, 40 godina dečijeg folklornog ansambla i 10 godina rada sekcije veterana, u mnogome poboljšali uslove rada sa renoviranim i obnovljenim prostorijama i nameravamo da radimo i narednih decenija.

Imamo više grupa folklorne sekcije - svih uzrasta, od predškolaca do 2 grupe  veterana, ali i druge sekcije kao što je muzička, narodni orkestar, etno grupa pevača i solisti, dramska sekcija, duvački orkestar, koji rade pod rukovodstvom mnogobrojnih stručnih saradnika. Dakle, odlaskom nekolicine ljudi, bivšeg direktora i umetničkog rukovodioca i njegovih bliskih asistenata oslanjamo se na druge brojne saradnike.

Mi normalno nastavljamo sa radom i održavanjem proba po ustaljenom rasporedu.  Angažovani su kvalitetni i dokazani koreografi za  rad sa decom i omladinom koji su radili u OKUD "Mladost" u ranijem periodu i koji su imali zapažene rezultate i nagrade na  smotrama folklora.

Pozivamo naše članove, decu, njihove roditelje i omladinu da ostanu verni svom OKUD "Mladost", kao tradicionalnom multikulturalnom društvu, koje okuplja građane svih uzrasta i nacionalnost u različitim umetničkim sadržajima.

Od  septembra najavljujemo  ponudu novih umetničkih sekcija, hora, modernog plesa, baleta, pored  dosadašnje folklorne, dramske sekcije i različitih muzičkih sekcija.

v.d. direktor
Aleksandra Vukomanović

Jubilarni koncert OKUD Mladost Jubilarni koncert OKUD Mladost Jubilarni koncert OKUD Mladost Jubilarni koncert OKUD Mladost Jubilarni koncert OKUD Mladost Jubilarni koncert OKUD Mladost Jubilarni koncert OKUD Mladost Jubilarni koncert OKUD Mladost
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 10 godina i 11 meseci
Komentara: 20
Pregleda: 8132

Povezane vesti

Povezane teme

okud mladost

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.