Komentara: 0
Pregleda: 867

Kreativna radionica "Otvorena knjiga" u Savremenoj galeriji

21.07.2021. u 14:35h
Izvor: Subotica.com
U okviru pratećeg programa izložbe "Identity egg" Vanje Subotić, u Savremenoj galeriji Subotica biće organizovana kreativna radionica "Otvorena knjiga" u utorak, 27. jula, od 17 do 19 časova, a svi zainteresovani treba prethodno da prijave svoje učešće.
Kreativna radionica "Otvorena knjiga" u Savremenoj galeriji

Radionicu će voditi umetnica Vanja Subotić, a obuhvata niz različitih aktivnosti, od knjigovezačke, odnosno izrade knjižice za likovne beleške, do radova inspirisanih delima na izložbi, uz mogućnost povezivanja sa meditativnim joga vežbama.

Radionica je namenjena odraslim osobama, uzrasta od 16 godina pa na više, a kako je broj učesnika ograničen na 10, učešće je potrebno prijaviti na mejl adresu pedagog.sgsu@gmail.com do ponedeljka, 26. jula, do 18 časova.

Učešće u radionici je besplatno, a iz Savremene galerije Subotica mole sve učesnike da tokom radionice nose zaštitne maske.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 9 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 867
Povezane teme

kreativna radionica

savremena galerija subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.