Komentara: 13
Pregleda: 4448

Kraj grejne sezone 15. aprila

08.04.2015. u 17:04h
Izvor: RTV Yueco
Iako aktuelne vremenske prilike to ne nagoveštavaju, grejna sezona u Subotici će ipak biti završena onda kada je i planirano, za sedam dana.
Kraj grejne sezone 15. aprila

Naime, u narednim danima očekuje se da konačno proleće ne bude samo kalendarski u Subotici, već i sa višim dnevnim temperaturama. Subotičani će tada moći da odahnu što se tiče jedne od bitnih stavki na rashodovnoj strani kućnih budžeta – plaćanju grejanja.

Bilo da se greju na drva, ugalj, gas, struju ili putem centralnog grejanja, Subotičani sa kojima smo razgovarali imaju utisak da se nisu toliko ogrejali koliko su plaćali.

Iako trenutne vremenske prilike zahtevaju zagrevanje stanova kao tokom februara ili marta, u Toplani kažu da su ovoj grejnoj sezoni potrošili manje energenata u odnosu na prethodne godine. Po svim prognozama, grejna sezona će biti završena onda kada je i planirano – 15. aprila.

Završetkom grejne sezone građani više neće imati obavezu plaćanja bilo kakvih obaveza prema toplani, pod uslovom da su svoje obaveze izvršili na vreme, odnosno nisu koristili mogućnosti odloženog plaćanja. Do naredne grejne sezone.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 9 godina i 1 nedelju
Komentara: 13
Pregleda: 4448

Povezane vesti

Povezane teme

subotička toplana

toplana subotica

grejanje

gradska toplana

daljinsko grejanje

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.