Komentara: 7
Pregleda: 6440

Košarkaška poslastica Spartak - Partizan, večeras u Hali sportova

03.05.2017. u 10:50h
Izvor: Subotica.com
Ljubitelji košarke u Subotici imaće prilike večeras da pozdrave višestrukog šamiona Srbije, ekipu Partizana. Meč 4. kola Superlige igra se od 19 časova, a ulaznice se prodaju u Hali i na SRC "Prozivka".
Košarkaška poslastica Spartak - Partizan, večeras u Hali sportova

Posle velike pobede nad Borcem u Subotici, košarkaši Spartaka još jednom dočekuju, ovaj put beogradski Partizan. Ekipa Aleksandra Jončevskog kao ni Partizan nije imala mnogo vremena da se pripremi za ovaj meč, ali "golubovi" su praznike proveli većinom radno, motivisani da pred svojom publikom pokažu pravo lice, značajno drugačije nego protiv moćne Crvene zvezde na premijeri superligaškog takmičenja.

Poslednji put Partizan je u Subotici bio letos u sklopu priprema za aktuelnu sezonu. Obe ekipe su od tada pretrpele velike kadrovske promene, ali ostaće zabeleženo da je tada Spartak izgubio sa tek tri poena razlike, iako je imao šansu da u poslednjem napadu utakmicu odvede u produžetak.

Košarkaška poslastica Spartak - Partizan, večeras u Hali sportova

U meču protiv Borca najbolji kada je to bilo najpotrebnije bio je Đorđe Tresač koji je poveo i odveo svoju ekipu do prve superligaške pobede.

- Nakon pobede protiv Borca ekipu Partizana očekujemo u dobrom raspolaženju. O protivniku ne treba trošiti reči, svi znamo da nam dolazi najtrofejniji tim u Srbiji i teško je očekivati da mi budemo favoriti. Na nama ostaje da u meču pokažemo borbenost, agresivnost i zalaganje, sve ono što nas je i dovelo do super lige. Pozivam publiku da u što većem broju dođe u Halu sportova i da nam da podršku i nadam se da će biti zadovoljna prikazanom igrom i energijom.

Strateg plavo-belih, makedonski stručnjak Aleksandar Jončevski pun je poštovanja za Beograđane, sa kojima ima iskustva kroz takmičenje u Regionalnoj ligi, sa svojom ekipom MZT iz Skoplja.

- Dolazi nam u goste jedan od najboljih timova ABA lige i to dovoljno govori o njihovom kvalitetu. Imaju najmanje po dva igrača na svakoj poziciji, odlične šutere a posebno su snažni u reketu sa odličnim Lukovićem. Nakon otvaranja Superlige sa Crvenom zvezdom i pobede nad Borcem očekujem da se dvorana ispuni do poslednjeg mesta što će biti dodatni motiv da damo sve od sebe i pružimo jak otpor velikom favoritu i probamo da ga iznenadimo. - kaže Jončevski i dodaje da Spartak ima određene probleme sa povređenim igračima, zbog čega je klupa "kraća". - Očekujem da svako ko dobije priliku pruži svoj maksimum. Svaka je utakmica ogledalo truda za svakog pojedinca i na prikazanom trudu i energiji gradi svoju poziciju za sledeću utakmicu.

Košarkaška poslastica Spartak - Partizan, večeras u Hali sportova

Utakmica se igra večeras u 19 časova u subotičkoj Hali sportova. Karte se se prodaju na SRC "Prozivka" i u Hali sportova. Od 18 časova ulaznice će se prodavati isključivo na blagajni Hale sportova. Cena za odrasle (14+) je 400 dinara, dok za decu od 7-14 godina iznosi 100 dinara.

Biće ovo odlična prilika za subotičku publiku da podrži Spartak protiv jednog od pretendenata za titulu šampiona Srbje. TV prenosa neće biti, a apeluje se na građane da blagovremenu dođu u Halu kako bi se izbegle gužve, ali i zauzele najbolje pozicije.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 11 meseci
Komentara: 7
Pregleda: 6440
Povezane teme

košarkaški klub spartak

košarka

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.