Komentara: 0
Pregleda: 2618

Košarkašice Spartaka novom pobedom zasele na čelo Prve lige

06.11.2016. u 11:52h
Izvor: Subotica.com
Treća uzastopna pobeda u sezoni ekipa Blagoja Ivića došla je protiv niškog Studenta čime je izbila na poziciju broj 1, u društvu Partizana i Radivoja Koraća.
Košarkašice Spartaka novom pobedom zasele na čelo Prve lige

Novost u ŽKK Spartak je da je za novog predsednika Kluba imenovan Dragan Vidaković, dugogodišnji košarkaški stručnjak i trener KK "Fantastic". On je zamenio Aleksandra Tokovića, aktuelnog direktora međuopštinskog zavoda za zaštitu spomenika kulture Subotice.

Meč 6. kola odigranom u Subotici obeležila je bolja igra domaće ekipe većim delom susreta, a utisak su "golubice" pokvarile u poslednjoj deonici kada su dozvolile gošćama da meč odvedu na ivicu neizvesnosti. Na kraju pobeda Spartaka rezultatom 62:56 (18:14, 16:17, 16:7, 12:18)

Još jednom se svojim učinkom izdvojila Orozović (23p, 10sk, 6as, 3bl) koja je i bila dovoljno koncentrisana u završnici i time donela miran rasplet meča svojoj ekipi. Pored standardne Orozović, u kolonu poenterki upisale su se i Pavlov (8p, 9sk, 2as), Suturović (6), Jović (6), Vidović (5p, 4sk), Zlajić (5), Ivić (4p, 3sk) i Veselinović (1p, 2sk), dok poene ni minute u igri nisu zabeležile Lojpur, Kujundžić, Mirosavljev i Radulović.

Kod gošći iz Niša nosioci igre su bili Nikolić, Vukičević i Vulić koje su zajedno postigle 49 od 56 poena svoje ekipe.

Posle šest odigranih kola Subotičanke se nalaze na čelu tabele Prve lige Srbije, sa istim brojem bodova kao i Partizan i Radivoj Korać. U narednom kolu Spartak gostuje u Kragujevcu protiv Šumadije.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 4 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 2618
Povezane teme

ženski košarkaški klub spartak

žkk spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.