Komentara: 0
Pregleda: 2675

Košarkašice Spartaka iza sebe imaju mesec dana priprema

11.09.2016. u 13:24h
Izvor: Subotičke novine
Košarkašice Spartaka iza sebe imaju mesec dana priprema

Iza košarkašica Spartaka nalazi se skoro mesec dana priprema. On će i ove sezone pokušati da zadrže Prvoligaški status, oforme tim i afirmišu mlade igračice. Okosnicu priprema u ovoj fazi pretežno čine upravo mlade igračice, a uskoro se očekuju i one iskusnije.

– Još uvek nismo u punom broju, čekamo da nas se priključe još neke igračice. Nedostaju Rada Vidović, Emeše Vida, Anđela Zjalić i Slađana Radulović. One imaju još nekih privatnih obaveza, ali nije problem, jer je reč o proverenim igračicama koje će lakše ući u ritam, a svakako smo počeli na vreme, tako da imamo dovoljno vremena da se pripremimo – rekao je krajem avgusta Blagoja Ivić, trener ŽKK "Spartak".

U prvoj fazi priprema Golubice kombinovale su rad u Dudovoj šumi i Hali sportova.

– Prvi deo priprema je, naravno, rezervisan mahom za rad na bazi. Bilo je dosta trčanja, radili smo vežbe snage, brzinsku izdržljivost, ali tu je i rad u sali. Odigrali smo dva prijateljska meča sa Vrbasom, a priliku da se nametnu su dobile mlađe igračice – ističe trener "golubica", pa dodaje – Na treninzima je sa nama i Sanja Orozović, ona značajno podiže nivo rada i pozitivno utiče na naše mlade igračice, a tu je i Nevena Jović koja, nakon što je imala dužu pauzu zbog obaveza i fakulteta, ponovo trenira sa nama i za sada to sve dobro izgleda.

Izvor: Subotičke novine
Postavljeno pre 7 godina i 7 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2675
Povezane teme

ženski košarkaški klub spartak

žkk spartak

blagoja ivić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.