Komentara: 2
Pregleda: 5714

Košarkaši Spartaka u sklopu priprema sa Partizanom u Subotici

09.09.2016. u 12:25h > 16:26
Izvor: Subotičke novine
Košarkaši Spartaka u sklopu priprema na novu sezonu večeras u Novom Sadu igraju protiv Vojvodine, naredne srede u Suboticu dolazi mađarski Solnok, dok će za kraj kontrolnih utakmica Spartak dočekati Partizan (25. septembar, 18,30 časova)
Košarkaši Spartaka u sklopu priprema sa Partizanom u Subotici

U Muškom košarkaškom klubu "Spartak" pripreme su u punom jeku. Radi se u jakom ritmu, a sve u cilju da se ekipa što bolje pripremi za novu, kako kažu poznavaoci, još jaču sezonu u Prvoj ligi Srbije.

– Uspeli smo u namerama da kompletiramo tim kako smo hteli. Za ljubitelje subotičke košarke možemo da kažemo da su sa nama Nikola Hristov, Deži Ibitaj, Stefan Andrejević, Hrvoje Puljko, Nikola Lučić i Nebojša Jovišić, ostali su od prošle sezone Nikolić, Laketa, Popović, Matić i Ljubenković, Prlja se vratio posle povrede, a sa nama radi i Kuridža. Kroz naš sistem rada prolaze i mlađi igrači.  Važno nam je da na svakoj poziciji imamo po dva igrača, negde i tri, što će svakako garantovati zdravu konkurenciju u timu. Nemamo velikih zvezda, nema zagarantovanih mesta, a svi će svoju minutažu na utakmici morati da grade tokom radne nedelje – ističe Dušan Alimpijević, trener Subotičana.

Prvu takmičarsku utakmicu u Prvoj ligi Srbije "Golubovi" igraju 8. oktobra, protiv Sloge, a do tada će odigrati više prijateljskih test mečeva.

– Od početka septembra odigrali smo dva meča protiv Darde, večeras (petak) ćemo na parket protiv Vojvodine u Novom Sadu, potom nam dolazi Solnok (14. septembar u 19 časova), a krajem meseca (25.  septembar u 18,30 časova) u Subotici igramo protiv Partizana i biće to lepa prilika da se predstavimo našoj publici na najbolji način.

U Prvoj ligi Srbije nastupa četrnaest klubova, a Alimpijević predviđa veliku borbu.

– Sigurno je da očekujemo jače takmičenje u Prvoj ligi Srbije, već od prvog kola. Po imenima su u ovom momentu favoriti Vršac, Dinamik, Zemun, a vidim šansu Spartaka, Tamiša i Beovuka da im pokvare zacrtane planove.

Izvor: Subotičke novine
Postavljeno pre 7 godina i 7 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 5714

Povezane vesti

Povezane teme

košarkaški klub spartak

dušan alimpijević

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.