Komentara: 11
Pregleda: 2638

Košarkaši Spartaka u poslednjem kolu Superlige u ponedeljak dočekuju Vršac

04.06.2017. u 13:35h
Izvor: Subotica.com
Duel Spartaka i Vršca u ponedeljak u Subotici zatvara superligašku sezonu. Prve četiri ekipe već od utorka kreću u borbu za trofej, dok preostale odlaze na zasluženi odmor.
Košarkaši Spartaka u poslednjem kolu Superlige u ponedeljak dočekuju Vršac

U najavi duela 14. kola Superlige govorili su šef struke Aleksandar Jončevski i kapiten Miloš Nikolić. Pobedom nad Vršcem "golubovi" bi bili u prilici da prepuste "fenjer" Banaćanima.

POZNATI PAROVI PLEJOFA - juče je odigrana većina mečeva 14. kola u kojem smo saznali konačni poredak gornjeg dela tabele, pa će tako prvi polufinalni par biti Crvena zvezda - Megaleks, dok će se u drugom paru za finale boriti Partizan i FMP. Plejof počinje u utorak.

Makedonski stručnjak veruje da će njegova ekipa na oproštaju od ovogodišnjeg učešća u elitnom rangu srpske košarke dostojno odigrati i da će obradovati domaću publiku.

- Vršac je odlična ekipa koja je u prvom delu KLS-a bila superiorna i prva obezbedila plasman u Superligu. Nekoliko utakmica su izgubili nesrećno, na jednu loptu pa su iz tog razloga u nepovoljnoj poziciji na tabeli. I nama je pobeda u utakmici u Vršcu bila na dohvat ruke pa nam to daje za pravo da se nadamo da uz veći angažman svih igrača možemo sezonu završiti pobedom pred svojom publikom. - kaže Jončevski - Utakmica će biti teška, posebno jer smo opterećeni povredama i sa veoma skraćenim rosterom ali sam siguran da će oni koji budu na parketu dati i više od svog maksimuma.

I kapiten subotičkih košarkaša veruje da će njegova ekipa pobedom okončati sezonu koja je bila puna turbulencija, ali i u kojoj su ostvarena dva velika cilja, Superliga i završnica Kupa.

- Na zatvaranju sezone nam gostuje ekipa iz Vršca i to će biti lepa prilika da se oprostimo pobedom od domaće publike. Možda će mnogi reći, gledajući iz perspektive odigranih utakmica u Superligi, da je sezona koju smo odigrali za zaborav ali ja se ne slažem sa tim. Smatram da smo, i pored mnogo promena i oscilacija koje su nas pratile tokom godine, ostvarili naš cilj a to je bio plasman u Superligu. - ističe Nikolić - Pozvao bih publiku da dođe u što većem broju a mi ćemo se potruditi da pobedom okončamo sezonu.

Do ovog poslednjeg kola Spartak je zabeležio jednu pobedu i dvanaest poraza, a priliku za beg sa dna imaće upravo protiv Vršca.

Meč između Spartaka i Vršca igra se u ponedeljak od 19 časova u Hali sportova u Subotici. Cene karata za ovaj meč iznose 200 dinara za odrasle i 100 dinara za decu od 7-14 godina.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 10 meseci
Komentara: 11
Pregleda: 2638

Povezana vest

Povezane teme

košarkaški klub spartak

košarka

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.