Komentara: 1
Pregleda: 1984

Košarkaši Spartaka u ponedeljak gostuju Crvenoj zvezdi

14.05.2017. u 20:36h
Izvor: Subotica.com
U 8. kolu Košarkaške Superlige Srbije Spartak će biti gost Crvenoj zvezdi. Meč se igra u ponedeljak od 19 časova. U najavi susreta govorili su šef struke Jončevski i prvotimac Matić.
Košarkaši Spartaka u ponedeljak gostuju Crvenoj zvezdi

Trener subotičke ekipe ne pomišlja da preti Crvenoj zvezdi, pogotovo ne nakon epiloga njihovog nedavnog okršaja u Subotici, ali napominje da njegova ekipa u ovaj susret ulazi rasterećeno i bez rezultatskog imperativa, što svakako može da bude prednost.

- Idemo u goste lideru Superlige i osvajaču Jadranske lige i te činjenice dovoljno govore o kvalitetu i moći ekipe Crvene zvezde. Putujemo rasterećeni pritiska za konačni ishod ali osećamo obavezu da potvrdimo dobre igre koje smo pružali u poslednja tri kola. - kaže Aleksandar Jončevski - Biće teško suprotstaviti se ovakvoj ekipi, pogotovo kad imamo dosta skraćen roster. Moramo u hodu ispravljati detalje koji su nas koštali par pobeda, pre svega zato što je tempo zahtevan i vremena za treninge ima jako malo.

Jončevski očekuje da će njegova ekipa u narednom duelu protiv Crvene zvezde iskoristiti da se još bolje uigra za revanš Dinamiku, za meč u kojem, kako kaže, gaje ozbiljnije ambicije i smatraju da imaju svoje šanse za pobedu.

Košarkaši Spartaka u ponedeljak gostuju Crvenoj zvezdi

Krilni igrač "golubova", Stefan Matić, kratko se osvrnuo na meč protiv Vršca, ali i onaj pre njega, i upozorio da njegova ekipa ne sme više da traći takve prilike.

- Iz utakmice sa Vršcem moramo što pre izvući pouke. To je druga utakmica u nizu gde nismo uspeli da ostvarimo pobedu i ako smo većim delom imali kontrolu i držali povoljan rezultat. - ističe Matić, a zatim najavljuje naredni duel - Očekuje nas meč protiv ekipe koja je u jednom momentu igrala najbolju košarku u Evropi. Mi imamo svoje ambicije i daćemo sve od sebe da maksimalno otežamo posao Crvenoj zvezdi.

Ni na ovom meču Jončevski neće moći da računa na Hristova i Laketu, dok su nastupi Lučića i Kesara pod znakom pitanja. Njih dvojica su bili u protokolu protiv Vršca ali nisu ulazili u igru.

Posle sedam odigranih kola Spartak se nalazi na poslednjoj, osmoj poziciji Superlige sa jednom pobedom i šest poraza, isto koliko i Vršac. Crvena zvezda je lider superligaškog karavana sa maksimalnih 7 pobeda.

TV prenosa neće biti.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 11 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 1984

Povezana vest

Povezane teme

košarkaški klub spartak

košarka

aleksandar jončevski

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.