Komentara: 16
Pregleda: 6381

Košarkaši Spartaka obezbedili opstanak u Drugoj ligi Srbije

22.04.2013. u 00:22h
Košarkaši Spartaka večeras su pratili rezultat između ekipe Plane i Radničkog, a priželjkivan je poraz domaćina, što se i dogodilo na veliku radost mladih subotičkih košarkaša i košarkaške publike, a to znači da Spartak ostaje u Drugoj ligi Srbije.
Košarkaši Spartaka obezbedili opstanak u Drugoj ligi Srbije

Pobeda nad Beovukom koja je sasvim zasluženo u petak pripala košarkašima Spartaka tek večeras je dobila na pravom značaju pošto se za konačni rasplet čekao povoljan rezultat u meču Plana - Radnički (Obrenovac), a jedino pobeda gostiju (Radnički) je matematički obezbeđivala povoljan rasplet i ostanak u Drugoj ligi Srbije.

Ta očekivana utakmica igrala se večeras i na radost subotičkih ljubitelja košarke završila se onako kako smo i priželjkivali - pobedom gostiju na tom meču, konačnim rezultatom 71:74, što je bilo sasvim dovoljno da ostavi Spartak u Drugoj ligi zahvaljujući boljem odnosu u međusobnom duelu sa ekipom Plane.

Košarkaši Spartaka obezbedili opstanak u Drugoj ligi Srbije

Košarka (M): Spartak - Beovuk (2. liga) Košarka (M): Spartak - Beovuk (2. liga) Košarka (M): Spartak - Beovuk (2. liga) Košarka (M): Spartak - Beovuk (2. liga) Košarka (M): Spartak - Beovuk (2. liga) Košarka (M): Spartak - Beovuk (2. liga) Košarka (M): Spartak - Beovuk (2. liga) Košarka (M): Spartak - Beovuk (2. liga)
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 11 godina i 3 dana
Komentara: 16
Pregleda: 6381

Povezana vest

Povezane teme

košarkaški klub spartak

košarka

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.