Komentara: 0
Pregleda: 1053

Košarka (Ž): Spartak u neizvesnoj završnici poražen od Radničkog u Beogradu

24.11.2019. u 13:15h
Izvor: Subotica.com
Košarkašice Spartaka nisu uspele da vežu četvrtu pobedu. Nakon gostovanja Radničkom taj niz je prekinut, ali tek u samoj završnici koja je pripala domaćoj ekipi rezultatom 57:55.
Košarka (Ž): Spartak u neizvesnoj završnici poražen od Radničkog u Beogradu

Gubile su Subotičanke i 11 poena početkom trećeg perioda, ali nešto boljom igrom uspele su da se vrate u meč, pariraju i praktično do poslednjih desetak sekundi budu u igri za oba boda, zlata vredna. Ipak domaća ekipa je bila spretnija i srećnija, penal završnica i preciznost bili su na strani Radničkog i sačuvali dva boda na svom kontu.

Domaće su bile vrlo uporne u šutu sa distance, pa su tako ubacili šest trojki iz 26 pokušaja, dok je Spartak stao sa dalekometnim pokušajima posle osmog neuspešnog pokušaja.

Kod Spartaka po 15 poena ubacile su Kovačević i Stanačev, Čiča je dodala 11, Popludijević je stala na skromnih 6 poena, koliko je zabeležila i Savković. Skoro pola poena za Radnički postigla je Stojanović (21), uz 9 skokova.

Posle osam odigranih kola Spartak zauzima četvrtu pozciju sa četiri pobede i tri poraza. U narednom kolu u Suboticu dolazi ekipa Ljubovije.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1053
Povezane teme

ženski košarkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.