Komentara: 3
Pregleda: 1509
Video

Košarka: U poslednjem kolu pred svojom publikom Spartak dočekuje Vojvodinu

30.03.2018. u 12:00h
Izvor: Subotica.com
Za kraj sezone pred svojom publikom Spartak će odigrati duel protiv Vojvodine. Meč se igra u subotu od 18 časova u Hali sportova. Rasterećeni imperativa pobede, a ipak željni da se trijumfom oproste od domaćeg terena, košarkaši Spartaka najavljuju da će dati svoj maksimum.
Košarka: U poslednjem kolu pred svojom publikom Spartak dočekuje Vojvodinu

Muškom košarkaškom klubu "Spartak" ostaje da odigra još dva kola do kraja sezone za onu grupu u donjem delu tabele koja nije izborila Superligu, među kojima je nažalost i subotički tim.

Iako nisu ponovili prošlogodišnji rezultat (Superliga i F4 Kupa Radivoja Koraća) u klubu mogu i da budu zadovoljni nekim stvarima, jedna od njih je i afirmacija mladih igrača koji bi u narednoj sezoni mogli da budu jedni od važnijih karika u timu. Za dublju analizu sezone sačekaćemo rukovodstvo, u nadi da će ljubitelji košarke u Subotici imati tu priliku.

U najavi meča protiv Vojvodine govorili su šef struke Dragoljub Vidačić i prvotimac Nikola Hristov. Iako ne moraju da brinu za rezultat, iz Spartaka najavljuju da će se boriti kao da utakmica ima veći takmičarski značaj, a samim time što je oproštajan meč to je i sasvim dovoljna stimulacija da се "golubovi" maksimalno potrude i da se Subotica raduje.

- Ekipa Vojvodine igra jako dobro cele sezone, posle malo lošijeg starta digli su se. Ono što ih takođe karakteriše je da igraju jako agresivno, nezgodno u odbrani i iz toga stvaraju prilike za tranzicione napade, zato je vrlo važno da se i mi isto tako postavimo, da odgovorimo istom merom. Nadam se da će ekipa posle pobede nad Metalcem zadržati samopouzdanje, da ćemo uspeti da ispariramo Vojvodini u svim segmentima i da ćemo na kraju slaviti - kaže Hristov koji je upravo protiv Metalca u prethodnom kolu pokazao koliko je važan igrač za Spartak i koliko su nedostajali njegovi minuti i koševi u prethodna tri meseca koliko je odustvovao.

Šef struke Spartaka ističe da njegova ekipa u dobrom raspoloženju očekuje ovaj meč i da će dati sve od sebe da se pobedom zaključi sezona, barem što se tiče domaćeg terena.

- Vojvodina podjednako igra i kod kuće i na strani, razlog verovatno je u tome što konstantno igraju dobru odbranu, agresivnom igrom protivnike teraju na veliki broj grešaka, na šta ćemo mi morati da obratimo veliku pažnju. Pobeda u prošlom kolu donela nam je određenu dozu boljeg raspoloženja, vratio nam se Jovanović posle lakše povrede, imamo ponovo veći broj igrača na raspolaganju i želeli bismo da ovu sezonu pred domaćom publikom zatvorimo na najlepši mogući način, pobedom. - zaključuje Vidačić

Košarkaši Spartaka i stručni štab pozvali su sve ljubitelje košarke u Subotici da dođu na oproštajni meč sezone i pruže im važnu podršku u nadi da će ostvariti povoljan rezultat. Meč između Spartaka i Vojvodine igra se u subotu od 18 časova, a u poslednjem kolu Spartak će put Čačka na duel sa Borcem.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 2 nedelje
Komentara: 3
Pregleda: 1509

Povezana vest

Povezane teme

košarkaški klub spartak

košarka

košarkaška prva liga srbije

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.