Komentara: 3
Pregleda: 1406
Video

Košarka: Spartak u subotu dočekuje Metalac

22.03.2018. u 14:00h
Izvor: Subotica.com
Subotički prvoligaš privodi kraju sezonu, svestan da neće biti ništa od Superlige, pokušaće da poslednja tri kola odigra maksimalno rasterećeno, ali i da iskoristi priliku da neki mlađi igrači odigraju više minuta i pokažu svoje kvalitete. Do kraja sezone Spartak će dočekati Metalac pa Vojvodinu, a u poslednjem kolu gostovaće Borcu.
Košarka: Spartak u subotu dočekuje Metalac

U najavi meča 24. kola KLS u kojem Spartak dočekuje Metalac govorili su šef struke Dragoljub Vidačić i prvotimac Saša Gazibegović. Metalac je ekipa koja je osigurala Superligu, u Suboticu dolazi bez rezultatskog imperativa, ali sigurno ne sa belom zastavom.

Prema rečima Vidačića, matematike više nema nikakve, igrači treba da završe sezonu najbolje kako to mogu, a s obzirom da se na treningu trude, pokazuju veliku želju, svi će dobiti priliku da se dokažu.

- Na svakoj utakmici trudimo se da damo svoj amksimum, bez obzira ko nam je protivnik. Metalac je obezbedio Superligu i mogu da odigraju rasterećenije, sa druge strane mi se nalazimo u situaciji da su nas povrede mnogo poremetile, i u treningu i u utakmicama. Gledaćemo da u preostala tri kola odigramo koliko možemo, da pružimo što više minuta mlađim igračima, samim time vidimo koliko možemo da računamo na njih u budućnosti. - ističe trener Vidačić

Krilni centar Spartaka, Saša Gazibegović, veruje da uz punu koncentraciju njegov tim može da zabaleži pobedu.

- Očekuje nas teška utakmica protiv ekipe Metalca, oni su kompletan tim, ali mislim da ako odigramo jako i koncentrisano svih 40 minuta da ćemo doći do rezultata koji želimo. - kratko je prokomentarisao Saša Gazibegović

Hristov i dalje trenira po posebnom režimu, trebao bi da zaigra u subotu, za razliku od Jovanovića koji je pod velikim pitanjem zbog povrede.

Meč Spartak - Metalac igra se u subotu od 16 časova u Hali sportova. Ulaz besplatan.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 3 nedelje
Komentara: 3
Pregleda: 1406

Povezana vest

Povezane teme

košarkaški klub spartak

košarka

košarkaška prva liga srbije

dragoljub vidačić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.