Komentara: 0
Pregleda: 1333

Košarka: Spartak u poslednjem kolu gostuje Borcu

06.04.2018. u 13:06h
Izvor: Subotica.com
U poslednjem, 26. kolu Košarkaške lige Srbije Spartak gostuje u Čačku ekipi Borca.
Košarka: Spartak u poslednjem kolu gostuje Borcu

Bez izraženog rezultatskog imperativa obe ekipe dočekaće kraj KLS. Za Subotičane je to ujedno i kraj sezone, dok Čačani, bez obzira na ishod ovog duela, nastavljaju borbu za titulu kroz Superligu.

Iako je za Spartak ovo poslednji takmičarski meč, pa sledi pauza do jeseni, šef struke Spartaka, Dragoljub Vidačić, kaže da se se ekipa sprema za duel sa Borcom kao za bilo koji drugi.

- Poslednje kolo igramo u Čačku, protiv ekipe koja je i po plasmanu i po prikazanom u ovoj sezoni jedna od tri najbolje ekipe u ovoj ligi. Žao mi je što nisu uspeli da se plasiraju u ABA1 ligu, ali to je nešto što je uobičajnjeno u sportu, tako da će oni morati vrlo brzo da zaborave to i pripreme se za nas, kao što smo se i mi prethodnih pet dana pripremali za njih. - rekao je Vidačić - Važno nam je da poslednju utakmicu u sezoni odigramo maksimalno motivisano, da sportski duh i profesionalizam zadržimo do kraja. Pretiti ekipi Borca nema smisla, ali potrudićemo se da damo svoj maksimum i da završimo sezonu na najbolji mogući način.

U završnici prvenstva, kada je već bila teška situacija za plasman Spartaka u Superligu, iz povrede se vratio Hristov koji je pokazao koliko je važan šaraf u ovoj mašini. Uz dobru rolu kapitena Nikolića, Kojovića, Lučića, Barne i ostatka ekipe Subotičani se mogu nadati iznenađenju, ali to moraju da opravdaju na parketu. Svi igrači su fizički spremni i konkurisaće za minute u Čačku. Meč se igra u subotu od 19 časova.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 2 nedelje
Komentara: 0
Pregleda: 1333

Povezana vest

Povezane teme

košarkaški klub spartak

košarka

košarkaška prva liga srbije

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.