Komentara: 0
Pregleda: 1225

Košarka: Spartak prekinuo seriju poraza, sa novim trenerom stigla i pobeda u Kruševcu (64:78)

15.11.2021. u 13:01h
Izvor: Subotica.com
Posle dva prvenstvena poraza u nizu i iznenadne smene na čelu stručnog štaba, Košarkaški klub "Spartak" je gostovao u Kruševcu i zabeležio sigurnu pobedu protiv Napretka.
Košarka: Spartak prekinuo seriju poraza, sa novim trenerom stigla i pobeda u Kruševcu (64:78)
Foto: Arhiva, oktobar 2021

Iako protivnik nije bio u rangu Čačka i Pirota, dve ekipe koje su i uzdrmale KK "Spartak Office shoes", pobeda i povratak na pobedničke staze bili su nužni jer ulazimo u drugu polovinu prvenstva, svaki bod je značajan za cilj koji je postavljen početkom sezone, a on je ekspresan plasman u Prvu ligu.

Subotičani su kontrolisali rezultat u veće delu meča, dobili sve tri četvrtine, u poslednjoj se malo opustili, ali daleko je to bilo od ugrožavanja očekivane pobede - Spartak je slavio rezultatom 64:78, po četvrtinama 14:17, 14:25, 13:19: 23:17.

U redovima Spartaka najefikasniji je bio Barna sa 23 poena (7sk, 3as), Sokolović je dodao 14 (5sk, 4as), a kapiten Prlja je stao na učinku od 9 poena, 10 skokova i tri asistencije. Subotičani su na ovom meču igrali u rotaciji sa samo 9 košarkaša, zbog čega su neki igrali i po 35 minuta.

Posle sedam odigranih kola subotički drugoligaš drži poziciju broj tri (prve dve ekipe na kraju sezone idu u viši rang) sa 5 pobeda i dva poraza. U anrednom kolu sledi novo gostovanje, ovaj put u Smederevsku Palanku, ekipi Mladosti koja obitava u sredine tabele i u uzlaznoj je formi.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1225

Povezana vest

Povezane teme

košarkaški klub spartak

košarkaški klub spartak office shoes

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.