Komentara: 8
Pregleda: 3763

Košarka: Smena trenera Spartaka posle drugog poraza u nizu, preuzima Srećko Sekulović

10.11.2021. u 14:44h
Izvor: Subotica.com
Košarkaški klub "Spartak Office shoes" saopštio je da je juče sporazumno raskinut ugovor sa trenerom seniorskog tima Filipom Socekom, a da je imenovan novi trener - Srećko Sekulović.
Košarka: Smena trenera Spartaka posle drugog poraza u nizu, preuzima Srećko Sekulović

Na povratku među drugoligaše (iz četvrtog ranga) Spartak je odlično krenuo, sa četiri pobede. Sve je išlo po planu, barem što se tiče rezultata, do gostovanja u Čačku, u 5. kolu, gde je Spartak upisao prvi poraz (izgubio sa 6 poena razlike) i to od pretendenta za plasman u viši rang, Spartakovog konkurenta.

Očekivala se reakcija "golubova" proteklog vikenda, kada je u Suboticu došao Pirot, ekipa koja ove sezone ima samo jedan poraz. Nažalost Spartak je i ovaj meč izgubio, ovaj put sa četiri poena razlike. Ništa tada nije slutilo na rastanak, pogotovo što su to dve ekipe koje su do sada pokazale najviše. Ipak, došle su promene na čelu struke...

- Odigrali smo sigurno najlošiju utakmicu od kada smo na okupu. Preuzimam odgovornost za poraz, loše sam pripremio igrače, ali kako ja prihvatam svoju krivicu tako očekujem od igrača da se međusobno pogledaju i donesu zaključke. Moje je da ih pripremim ali ne mogu ja umesto njih da pogađam i branim na terenu. Ovo je bio kiks koji nam je došao u lošem trenutku, ali pripremamo se za dalje, očekuje nas teško gostovanje u Kruševcu - rekao je Socek nakon meča sa Pirotom.

Košarka: Smena trenera Spartaka posle drugog poraza u nizu, preuzima Srećko SekulovićZa novog trenera imenovan je Srećko Sekulović (1962), nekadašnji dugogodišnji igrač Spartaka i trener kluba u periodu 1997–2000. Sekulović dolazi iz ekipe "Szedeak" iz Segedina, u kojoj je započeo tekuću sezonu.

Košarka: Smena trenera Spartaka posle drugog poraza u nizu, preuzima Srećko SekulovićU klubu nisu komentarisali razlog(e) smene, pa je za pretpostaviti da su odluci prethodila dva poraza u nizu. Kratak komentar je bio da se nadaju da će sa novim trenerom ostvariti zacrtani cilj - povratak u Prvu ligu.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 5 meseci
Komentara: 8
Pregleda: 3763

Povezana vest

Povezane teme

košarkaški klub spartak

košarkaški klub spartak office shoes

filip socek

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.