Komentara: 0
Pregleda: 1025
Video

Košarka: Spartak gostuje Vršcu

01.03.2018. u 14:04h
Izvor: Subotica.com
U okviru 21. kola KLS Spartak gostuje u Vršcu. Posle pomalo nesrećnog poraza od Mladosti u Subotici, "golubovi" će pokušati da ostave bolji utisak protiv odličnog Vršca, koji je već sada izvesno zacementirao svoje mesto u Superligi.
Košarka: Spartak gostuje Vršcu

U najavi ovog meča govorili su prvotimac Vuk Karadžić i šef struke Dragoljub Vidačić.

- Očekuje nas teška utakmica protiv Vršca, koja važi za jednu od najboljih u našem rangu takmičenja i među najboljim ekipama u ABA2 ligi. Što se nas tiče pokšaćemo da ispravimo i smanjimo greške iz prošle utakmice i da se nadamo što bolljoj igri u Vršcu - rekao je mladi Karadžić

Poraz od Mladosti je zaboleo, ali on je arhiviran, ekipa je u ovoj mini pauzi vredno trenirala i analizirala narednog protivnika, misli su sada usmerene na Vršac i traženje prilike da se napravi iznenađenje.

- Utakmica u Vršcu je za nas dobra prilika da probamo da se popravimo u rezultatskom, ali i u smislu načina igre, za ono što smo doživel na poslednjem meču protiv Mladosti. Igramo protiv ekipe koja je sastavljena od odličnih pojedinaca, koja je i većim delom lige igrala jednu od najboljih košarki u ligi, međutim povremeno su pokazivali određene slabosti, što ćemo mi svakako da pokušamo da iskoristimo. - rekao je Vidačić

Zdravstveni bilans u ekipi nije se mnogo promenio. Tanasklović neće igrati do kraja sezone, Miščević i Hristov se oporavljaju, s tim da je ovaj drugi nešto bliži da zaigra, ali ne zna se ništa precizno.

Meč 21. kola KLS između Vršca i Spartaka igra se u subotu od 16 časova u Vršcu.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 2 nedelje
Komentara: 0
Pregleda: 1025

Povezana vest

Povezane teme

košarkaški klub spartak

košarka

košarkaška prva liga srbije

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.