Komentara: 4
Pregleda: 2394

Košarka: Spartak gostuje Dunavu, Vuk Karadžić novo ime u timu

20.02.2018. u 15:32h
Izvor: Subotica.com
Košarkaši Spartaka iz dana u dan sve su kompletniji, a do kraja sezone biće pojačani za još jednog beka. U Suboticu stiže Vuk Karadžič, 21-godišnjak iz kragujevačkog Radničkog i očekuje se da će debitovati za Spartak u sredu protiv Dunava.
Košarka: Spartak gostuje Dunavu, Vuk Karadžić novo ime u timu

U 19. kolu Košarkaške lige Srbije Spartak u sredu gostuje Dunavu u Starim Banovcima, a već u nedelju (18 časova) dočekuje Mladost iz Zemuna. Svoja očekivanja pred duela Dunavom izneli su prvotimac Nikola Lučić i trener Dragoljub Vidačić.

- Ekipa Dunava je vrlo nezgodna ekipa koja igra vrlo složno, trude se na svakoj utakmici maksimalno. Mi sa druge strane prekinuli smo crni niz i želimo da nastavimo u pobedničkom ritmu, a da bismo to ostvarili moramo da izgaramo, da damo sve od sebe i da se potrudimo da se što bolje pokažemo, da odigramo maksimalno motivisano od prve do poslednje sekunde - rekao je Lučić

Posle povratka Tanaskovića, u timu subotičkih plavo-belih od nedavno je Vuk Karadžić, bivši igrač Radničkog iz Kragujevca, koji je u Suboticu došao kao slobodan igrač i očekuje se da bude dobro pojačanje u spoljnoj, bekovskoj liniji Spartaka.

Košarka: Spartak gostuje Dunavu, Vuk Karadžić novo ime u timu

- Utakmicu sa Dunavom dočekujemo u nešto boljem raspoloženju nego prethodnih nekoliko utakmica, pre svega zato što smo ostvarili dugo čekanu pobedu u prošlom kolu ali i zato što se jedan broj igrača vraća iz povreda - rekao je Vidačić - Naš naredni protivnik je prošle godine bio veliko iznenađenje, ove godine su pokazalid a zaslužuju svoje mesto u elitnom rangu. Glavni kvalitet im je što duži niz godina njihova osnova igra zajedno, te se pojačavaju sa onim što im treba. Mi u svakom meču moramo da igramo svoju igru i samo tako imamo šansu da pobedimo.

Raduje zdravstveni bilans "golubova" koji se postepeno vraćaju u puni takmičarski pogon, iz sitnih povreda koje su ih onemogućavale da daju svoj svoj maksimum. Hristov je i dalje van tima, ali i njegovo stanje ide na bolje.

Meč između Spartaka i Dunava igra se u sredu od 19,30 časova.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 1 mesec
Komentara: 4
Pregleda: 2394

Povezana vest

Povezane teme

košarkaški klub spartak

košarka

košarkaška prva liga srbije

dragoljub vidačić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.