Komentara: 6
Pregleda: 2145
Foto

Košarka: Spartak dočekuje Dunav

26.11.2018. u 14:35h
Izvor: Subotica.com
U 9. kolu KLS, u utorak od 19 časova, Spartak dočekuje Dunav. Posle tri vezana poraza igrači domaće ekipe će dati sve od sebe da prekinu negativni niz i zabeleže pobedu. Ulaz je besplatan.
Košarka: Spartak dočekuje Dunav

U najavi sutrašnjeg meča govorili su šef struke Slobodan Ljubotina i prvotimac Dejan Petrov.

Petrov je uveren da njegova ekipa može i ima neophodni kvalitet da se vrati na pobednički kolosek, a da je prva naredna prilika za to upravo duel sa Dunavom.

- Ekipa Dunava je pokazala da ima određeni kvalitet, to govori i stanje na tabeli. Mi smo u seriji lošijih rezultata, moramo da se trgnemo. Igramo kući, neophodno je da pokažemo karakter, da smo tim, da u ovaj meč uđemo sa više energije i da igramo svih 40 minuta. U narednih desetak dana očekuje nas težak raspored i zato moramo da igramo pametno. - kaže Petrov, koji bi voleo da publika i u ovom meču bude njihov dodatni motiv - Pozvao bih publiku da dođe u što većem broju, kao što je dolazila i do sada. Oni su naš šesti igrač i puno nam znači njihova podrška, pogotovo u teškim trenucima, da nas podignu.

Košarka: Spartak dočekuje Dunav

U 8. kolu Spartak je gostovao u Zemunu i upisao poraz od Beovuka (102:80) i očekuje ga, kao i ostatak prvoligaša tesan raspored u narednih desetak dana. Vremena za pripremu je malo, ali velika je želja među igračima da, ukoliko već protiv Dunava, ponovo uđu u pobednički ritam.

- Imali smo nekoliko mečeva u kojima smo pokazali da možemo dobro da igramo, da se nosimo sa na papiru jačim protivnicima i pobeđujemo, ali sada iza nas su tri vezana poraza. Nažalost nemamo puno vremena da se pripremamo za ovu narednu utakmicu, a pogotovo kada znamo da nas za 7 dana očekuju još dve. Protiv Dunava očekujem težak meč, ali i dobru utakmicu. - rekao je Ljubotina - Moramo da podignemo nivo energije, da popravimo koncentraciju, da se držimo dogovora i akcija koje uvežbavamo na treninzima, moramo ponovo da igramo kao tim. Verujte, nismo zaboravili da igramo košarku, imali smo određene probleme u sastavu, ali sada je zdravstveni bilten dosta povoljniji.

Iako je Dunav u uzlaznoj formi i sigurno će doći motivisan u Suboticu, domaći svoju priliku priliku vide i u činjenici da ekipa iz Starih Banovaca slabije partije pruža na gostovanjima. Bez obzira na raspoloženje gostujuće ekipe Ljubotina ističe da njegova ekipa na svom terenu mora sama da se potrudi da bodovi ostanu u Subotici.

U tabor spremnih vraća se mladi Barna koji je propustio tri meča zbog problema sa povredom skočnog zgloba, tako da će "golubovi" biti kompletniji za njega. Oporavak Nikolića ide po planu i očekuje sa da će plej Spartaka uskoro početi da trenira.

Meč Spartaka i Dunava igra se u utorak od 19 časova u Hali sportova.

Izvor: Subotica.com
Predstavljanje Posebnog izveštaja Zaštitnika građana o službenoj upotrebi mađarskog jezika i pisma Predstavljanje Posebnog izveštaja Zaštitnika građana o službenoj upotrebi mađarskog jezika i pisma Predstavljanje Posebnog izveštaja Zaštitnika građana o službenoj upotrebi mađarskog jezika i pisma Predstavljanje Posebnog izveštaja Zaštitnika građana o službenoj upotrebi mađarskog jezika i pisma Predstavljanje Posebnog izveštaja Zaštitnika građana o službenoj upotrebi mađarskog jezika i pisma Predstavljanje Posebnog izveštaja Zaštitnika građana o službenoj upotrebi mađarskog jezika i pisma Predstavljanje Posebnog izveštaja Zaštitnika građana o službenoj upotrebi mađarskog jezika i pisma Predstavljanje Posebnog izveštaja Zaštitnika građana o službenoj upotrebi mađarskog jezika i pisma
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 5 godina i 4 meseca
Komentara: 6
Pregleda: 2145

Povezana vest

Povezane teme

košarkaški klub spartak

košarka

košarkaška prva liga srbije

slobodan ljubotina

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.