Komentara: 3
Pregleda: 1847

Košarka: Spartak dočekuje Borac u subotu, igrači pozvali publiku na proslavu ulaska u Prvu ligu

25.03.2022. u 10:31h
Izvor: Subotica.com
U subotu od 17 časova Spartak će dočekati Borac iz Zemuna. Biće ovo poslednja ovosezonska utakmica pred domaćom publikom i prilika da se proslavi plasman u viši rang.
Košarka: Spartak dočekuje Borac u subotu, igrači pozvali publiku na proslavu ulaska u Prvu ligu

Još sam dva meča preostala su za kraj plejova. SPartak je u prošlom kolu overio prvi i najvažniji cilj, u subotu će pokušati da dođe i do drugog, da sezonu završi na prvom mestu. Petnaest pobeda u nizu govore o velikom odricanju i posvećeosti rezultatu, a mlada ekipa Spartaka takav utisak želi da zadrži do kraja.

- Zabeležili smo važnu pobedu protiv Železničara, što nam je i donelo plasman u viši rang. Naredni rival je Borac iz Zemuna, a pobeda u ovom meču bi nam donela sigurno prvo mesto., zato želimo da, kao i u svaku utakmicu do sada, uđemo maksimalno koncentrisani, da nametnemo naš ritam i savladamo protivnika - kaže FIlip Barna, prvotimac Spartaka.

Košarka: Spartak dočekuje Borac u subotu, igrači pozvali publiku na proslavu ulaska u Prvu liguŠef struke Spartaka, Srećko Sekulović, istiće da je na početku saradnje imao tri cilja u ovoj sezoni i da su na pragu da sva tri cilja ostvare. Sekulović je izrazio veliku zahvalnost igračima na posvećenosti i energiji koju su uložili da se sezona završi na najbolji mogući način.

- Prvi prioritet je bio ulazak u Prvu ligu, gde nam je i mesto, drugi je da pokušamo da budemo prvi na kraju sezone i da završimo naš put bez poraza. To su tri cilja koja sam postavio kao trener i tražim od ekipe da ispoštuje do kraja - kaže Sekulović. - Imamo snagu, dobru atmosferu, dobri su igrači, jako sam ponosan na njih, uradili su veliki posao, transformisali su se od ekipe koja je bila vrlo diskutabilna, na ivici da možda ne napravi ovo što smo napravili, dobro su odreagovali, uradili smo to na najbolji mogući način i prezadovoljan sam. Bila mi je čast da ih vodim u ova četiri meseca.

Košarka: Spartak dočekuje Borac u subotu, igrači pozvali publiku na proslavu ulaska u Prvu ligu

Komentarišući narednog rivala njegovih izbaranika, Sekulović je upozorio da Borac igra možda i bolje negu prvom delu sezone, da su mlada ekipa, željna dozivanja.

- Namučili su nas u prvom susretu, očekujem agresivnost i u ovom okršaju, dobro smo se spremali i želimo da se pobedom oprostimo od domaće publike - zaključuje Sekulović.

Duel Spartaka i Borca igra se u subotu od 17 časova i biće o poslednji ovosezonski meč "golubova" u sezoni, ujedno i prilika da ljubitelji košarke u Subotici pozdrave i isprate ekipu u Prvu ligu, u nadi da će deo iste ostati još mnogo sezona pred nama.

- Snažna podrška sa tribina kakvu smo imali prethodnim mečevima momcima mnogo znači i zaista bi voleli da i u ovom susretu budu uz nas i nose nas do nove pobede i obezbeđivanja prve pozicije - poziva šef struke Spartaka, na šta se nadovezao i Barna pozvao publiku da dođe u što većem broju i da im pruži dodatni vetar u leđa.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 1 mesec
Komentara: 3
Pregleda: 1847

Povezana vest

Povezane teme

košarkaški klub spartak

košarkaški klub spartak office shoes

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.