Komentara: 0
Pregleda: 2329

Sportska dešavanja za vikend

25.03.2022. u 12:18h
Izvor: Subotica.com
Izuzetno sadržajno bogat vikend za ljubitelje sporta u Subotici. Na programu će se naći fudbal, odbojka, košarka, rvanje i vaterpolo.
Sportska dešavanja za vikend

ODBOJKA

Spartak u subotu igra drugi meč polufinala plejofa za šampiona Srbije. Posle nesrećnog poraza protiv Crvene zvezde u pet setova u prvom meču odigranom u Beogradu, priliku za revanš imaće Subotičani u subotu od 20 časova. Za plasman u finale potrebne su dve pobede.

KOŠARKA

Seniorska ekipa Spartaka u subotu od 17 časova dočekuje Borac iz Zemuna. "Golubovi" su osigurali plasman u viši rang, a pobeda protiv Borca pred domaćom publikom osiguraće im i prvo mesto na kraju sezone. Više u povezanoj najavi.

Ženska seniorska ekipa u nedelju od 20 časova dočekuje Novosadsku ŽKA.

Kadeti Spartaka u subotu u podne gostuju Megi u Beogradu. Ekipa Blagoja Ivića posle sedamanaest odigranih kola ligaškog dela sezone drži petu poziciju, sa 9 pobeda i 8 poraza.

FUDBAL

Fudbalerke Spartaka u okviru drugog kola plejofa Superlige Srbije dočekuju Crvenu zvezdu na Gradskom stadionu. Utakmica se igra u subotu od 15 časova, a ulaz je besplatan.

Muška superliga u fudbalu je na prevenstvenoj pauzi zbog obaveza reprezentacija.

RUKOMET

Rukometaši Spartaka nakon dvonedeljne pauze nastavljaju borbu za opstanak u eliti. Subotičani gostuju u Kaću gde će odmeriti snage sa Jugovićem u 10. kolu plejauta.

RVANJE

U Hali sportova u organizaciji Rvačkog kluba „Spartak“ u subotu će se održati Prvenstvo Vojvodine za u rvanju za juniore u muškoj i ženskoj konkurenciji

VATERPOLO

Vaterpolisti Spartak Prozivke gostuju u Kikinde gde se sastaju sa ŽAK-om u 17. kolu Prve B lige. U takmica se igra u subotu.

Vaterpolistkinje Spartaka na svom bazenu u subotu u okviru 10. kola Prve B lige dočekuju Valis iz Valjeva.

U nedelju sa početkom u 10 časova na bazenu u Dudovoj šumi, nakon dve godine pauze održaće se Memorijani turnir u čast Mirka Vujkovića. na kojem će, kao i do sada, učestvovati četiri ekipe vaterpolo veterana - Bečej, Vojvodina, Polet i Spartak.

FUTSAL

U ponedeljak od 21 čas Spartak će odigrati prvi polufinalni meč plejofa Vojvođanske futsal lige u Somboru gde će mu protivnik biti ŽAK Junior.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 1 mesec
Komentara: 0
Pregleda: 2329

Povezana vest

Povezano dešavanje

Povezane teme

sportski rezultati

sport

sportski pregled

najava sportskog vikenda

sportska nedelja

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.