Komentara: 13
Pregleda: 1986

Košarka: OKK "Beograd" poslednja prepreka do Kupa Radivoja Koraća

09.01.2023. u 13:03h
Izvor: Subotica.com
U polufinalu Kupa Košarkaškog saveza Srbije sastaće se Spartak i OKK "Beograd", odnosno Zdravlje Leskovac i Vojvodina. Finalisti će osigurati nastup na Kupu Radivoja Koraća. Meč u Subotici igra se u sredu od 19 časova.
Košarka: OKK "Beograd" poslednja prepreka do Kupa Radivoja Koraća

U četvrtfinalu 2. stepena Kupa Srbije Sparak je rutinski, u gostima, savladao Moravu (101:56). U zgusnutom rasporedu nije bilo mnogo vremena za slavlje. Ipak, odličnu uvertiru za meč polufinala protiv OKK Beograda košarkaši Spartaka napravili su pobedom protiv Dunava.

Ukoliko Subotičani trijumfuju plasiraće se na završni turnir Kupa Radivoja Koraća koji se tradicionalno igra u Nišu, ove godine u terminu od 15. do 18. februara.

Goste koji su u ovom kolu ostvarili pobedu protiv Dinamika na njegovom terenu predvode treneri Vule Avdalović i Veselin Petrović, bivši igrači beogradskog Partizana i reprezentacije.

U pitanju je ekipa sastavljena od mladih i iskusnih (N. Miljenović, Samardžijski, Balaban) igrača, a u proteklih 16 kola prvenstva zabeležili su 7 pobeda i 9 poraza. U dosadašnjim susretima u Kupu Spartak i OKK "Beograd" su se sastajali tri puta: 1957 – u Beogradu je slavio ubedljivo BSK (tadašnji naziv ekipe), 1992 - OKK Beograd je bio bolji 78:77, a 1993 - Subotičani su trijumfovali sa 90:71.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 3 meseca
Komentara: 13
Pregleda: 1986
Povezane teme

košarkaški klub spartak

košarkaški klub spartak office shoes

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.