Komentara: 0
Pregleda: 5374

Korov kod Prečistača

08.08.2012. u 15:53h
Izvor: RTV Yueco
Yueko televizija je i ove godine pokrenula akciju pod nazivom "Da se zna ko kosi, a ko ne kosi". Svakodnevno u okviru naše informativne emisije imaćete priliku da vidite da li grad dovoljno vodi računa o uništavanju ovog korova, kao i koji građani vode računa o okolini i uredno održavaju svoje travnjake i površine ispred kuća, a koji ne.
Korov kod Prečistača

U akciju " Da se zna ko kosi , a ko ne kosi" ekološka patrola je snimila zakorovljenu površinu kod gradskog Prečistača. Ambrozija i drugi korov su narasli preko dva metra.Slika koju vidite je odraz nebrige o okolini, ali i našim sugrađanima koji su alergični na polen ambrozije.

Dobar primer snimili smo preko, na Senćanskom putu. Travnjaci su uredno pokošeni i uređeni, bez trava, korova i ambrozije.Apelujemo na građane da pokose korov kako bi naredne dane olakšali Subotičanima koji su alergični na polen ambrozije.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 8 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 5374
Povezane teme

ambrozija

korov

polen

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.