Komentara: 25
Pregleda: 8607

Kontrola poštovanja radnog vremena i dozvoljenog nivoa buke u ugostiteljstvu

15.01.2013. u 20:43h
Zbog učestalih, opravdanih primedbi građana na neprimerenu buku u kasnim večernjim i ranim jutarnjim časovima tokom vikenda, usled nepoštovanja odluka Skupštine grada o radu ugostiteljskih objekata otpočela je pojačana kontrola poštovanja radnog vremena i dozvoljenog nivoa buke u ugostiteljskim objektima.
Kontrola poštovanja radnog vremena i dozvoljenog nivoa buke u ugostiteljstvu

Povodom akcije pojačane kontrole poštovanja radnog vremena i dozvoljenog nivoa buke u ugostiteljstvu građanima Subotice obratio se gradonačelnik Modest Dulić:

"Namera je da omogućimo bogat i kvalitetan program mladim ljudima i turistima u našem gradu, ali i da očuvamo mir, red i pristojnost koji oduvek krase Suboticu.

Nepoštovanje propisa, pijanstva i tuče, u našem gradu neće biti tolerisane.

Poučeni ne tako davnim, tragičnim događajima u drugim gradovima, neophodno je izvršiti i vanrednu proveru ispunjenosti uslova protivpožarne zaštite u cilju povećanja bezbednosti na javnim mestima.

Apelujemo na pravosudne organe da postupaju po prekršajnim prijavama koje podnose Gradske inspekcijske službe, kao i po prijavama policije za nasilničko ponašanje, jer je to preduslov za uvođenje reda, pristojnosti, poštovanja odluka Grada i sprečavanje nasilničkog ponašanja i uznemiravanja građana."

Skupštini grada po hitnom postupku biće upućen predlog nove Odluke o radnom vremenu ugostiteljskih objekata sa posebnim naglaskom na radno vreme ugostiteljskih objekata u stambenim zonama i objektima.

Postavljeno pre 11 godina i 2 meseca
Komentara: 25
Pregleda: 8607

Povezane vesti

Povezane teme

Modest Dulić

noćni život

kontrola buke

radno vreme ugostiteljskih objekata

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.