• Pregleda: 2275

Kontejneri za kabasti otpad u tri mesne zajednice

Tradicionalna akcija prolećnog održavanja gradskih i prigradskih mesnih zajednica nastavlja se naredne sedmice, a kontejneri za kabasti otpad biće postavljeni u Novom Gradu, Malom Radanovcu i Dudovoj šumi.
Kontejneri za kabasti otpad u tri mesne zajednice

U okviru prolećne akcije čišćenja i uređenja grada, kontejneri za sakupljanje kabastog otpada će sutra i u utorak biti postavljeni u Mesnoj zajednici Novi Grad, u ulici Prvog ustanka kod prodavnice, kod škole "10. oktobar", na uglu ulica Bolmanske i Rade Končara, Boze Šarčevića i Segedinskog puta, u Lošinjskoj ulici kod fabrike "Budućnost".

Akcija se nastavlja u sredu i četvrtak u Mesnoj zajedini Mali Radanovac, gde će kontejneri biti postavljeni na početku ulice Nađ Imrea, u ulici Lifke Šandora kod samoposluge, na uglu ulica B. Bartoka i Srednje, Turzo Lajoša i Otvorene, Bokeljske i Vuka Mandušića.

Poslednjeg radnog dana u nedelji, u petak kontejneri za kabasti otpad biće postavljeni u Mesnoj zajednici Dudova šuma, u ulici Sekereš Lasla kod zgrada, u Šumskoj ulici kod bivše "Lesnine", na uglu ulica Stipe Grgića i Dože Đerđa, Plitvičke i Kosovske ulice.

Prolećna akcija čišćenja Javnog komunalnog preduzeća "Čistoća i zelenilo", počela je 26. marta, a trajaće do 19. juna ove godine.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

0

Ova vest još uvek nije komentarisana.