• Pregleda: 1246

Kontejneri za kabasti otpad u pet mesnih zajednica

Tradicionalna akcija jesenjeg održavanja gradskih i prigradskih mesnih zajednica nastavlja se naredne sedmice, kada će kontejneri za kabasti otpad biti postavljeni u Dudovoj šumi, Verušiću, Novom Selu, na Makovoj sedmici i Prozivci.
Kontejneri za kabasti otpad u pet mesnih zajednica

U okviru jesenje akcije čišćenja i uređenja grada, kontejneri za sakupljanje kabastog otpada će sutra biti postavljeni u Mesnoj zajednici Dudova šuma, u ulici Sekereš Lasla kod zgrada, u Šumskoj ulici kod bivše "Lesnine", na uglu ulica Stipe Grgića i Dože Đerđa i na uglu Plitvičke i Kosovske ulice.

Narednog dana, u utorak, kontejneri za kabasti otpad biće postavljeni u Mesnoj zajednici Makova sedmica, kod Doma mesne zajednice, na početku ulice Isidore Sekulić i na kraju Celjske ulice.

Akcija se nastavlja u sredu u Mesnoj zajedini Prozivka, gde će kontejneri biti postavljeni na uglu ulica Nade Dimić i Jo Lajoša, u ulici Lovre Bračuljevića i na kraju ulice Blaška Rajića.

Kontejneri za sakupljanje kabastog otpada će u četvrtak biti postavljeni u Mesnoj zajednici Verušić, kod Doma mesne zajednice na Čantavirskom putu, Šištak naspram Srednje ulice i preko puta bivšeg Agrokombinata blizu starih kuća.

Poslednjeg radnog dana u nedelji, u petak, kontejneri će biti postavljeni u Mesnoj zajednici Novo Selo, na uglu ulica Mičurinove i Trogirske, Metohijske i M. Marulića, Beočinske ulice i Bajskog puta, na početku ulice Laze Mamužića, na Bajskom putu kod okretišta i na uglu ulice M. Bursać iza parka.

Jesenja akcija čišćenja JKP "Čistoća i zelenilo", počela je 24. septembra, a trajaće do 20. novembra.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

0

Ova vest još uvek nije komentarisana.