• Pregleda: 2231

Kontejneri za kabasti otpad naredne sedmice na Paliću, Velikom Radanovcu i u Bajmoku

Tradicionalna akcija prolećnog održavanja gradskih i prigradskih mesnih zajednica nastavlja se naredne sedmice, kada će kontejneri biti postavljeni u Bajmoku, na Paliću i Velikom Radanovcu.
Kontejneri za kabasti otpad naredne sedmice na Paliću, Velikom Radanovcu i u Bajmoku

U okviru prolećne akcije čišćenja i uređenja grada, kontejneri za sakupljanje kabastog otpada će u ponedeljak i utorak biti postavljeni u Mesnoj zajednici Bajmok, kod doma na Rati, u ulici Kralja Tomislava, kod prodavnice „Dom“, na Kosovskom trgu, na parkingu kod prodavnice „Skala“ na ulazu u Bajmok, u Stanišićkoj ulici kod mlina, kod Poleta, na uglu ulica Matije Gupca i Doža Đerđa i kod pijace.

Akcija se nastavlja u sredu i četvrtak u Mesnoj zajedini Palić, gde će kontejneri biti postavljeni na Trgu Mađar Lasla, na uglu ulica M. Oreškovića i Pionirske aleje, Rogaške i dr. L. Mardešića, Barske ulice i Kanjiškog puta, Bohinjske i Trogirske, Ludoške ulice i Horgoškog puta i na uglu ulica 50. i 51. Nova.

Poslednja dva dana, odnosno u petak i subotu, kontejneri će biti postavljeni u MZ Veliki Radanovac, i to u Peščarinoj ulici (kod samoposluge), u Voćarskoj ulici i kod Doma mesne zajednice.

Prolećna akcija čišćenja Javnog komunalnog preduzeća "Čistoća i zelenilo", počela je 26. marta, a trajaće do 19. juna ove godine.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

0

Ova vest još uvek nije komentarisana.