Komentara: 0
Pregleda: 1070

Kontejneri za kabasti otpad na Makovoj sedmici, Novom Selu i Bajnatu

10.11.2019. u 17:00h
Izvor: Subotica.com
Tradicionalna akcija jesenjeg održavanja gradskih i prigradskih mesnih zajednica nastavlja se naredne sedmice, kada će kontejneri za sakupljanje kabastog otpada biti postavljeni na Makovoj sedmici, Novom Selu i Bajnatu.
Kontejneri za kabasti otpad na Makovoj sedmici, Novom Selu i Bajnatu

U okviru jesenje akcije čišćenja i uređenja grada, kontejneri za sakupljanje kabastog otpada će u utorak i sredu biti postavljeni u Mesnoj zajednici Makova sedmica, kod Doma mesne zajednice, na početku ulice Isidore Sekulić i na kraju Celjske ulice.

Akcija se nastavlja u četvrtak i petak u Mesnoj zajedinici Novo Selo, gde će kontejneri biti postavljeni na uglu ulica Mičurinove i Trogirske, Metohijske i M. Marulića, Beočinske i Bajskog puta, na uglu ulice M. Bursać (iza parka), na početku ulice Laze Mamužića i na Bajskom putu kod okretišta.

U petak, kontejneri za kabasti otpad biće postavljeni u Mesnoj zajednici Bajnat, na uglu ulica Braće Radić i D. Mišovića, Šolohove (Čapajeve) i Kumičićeve, Dalmatinske i I. Ivanića i na uglu Senćanskog puta i Učke ulice.

Jesenju akciju odvoženja kabastog otpada organizuje JKP "Čistoća i zelenilo", a trajaće do 5. decembra.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 6 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1070
Povezane teme

akcija čišćenja subotice

jkp čistoća i zelenilo

kontejneri

čišćenje naselja

jesenje čišćenje

sakupljanje kabastog otpada

kabasti otpad

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.