Komentara: 0
Pregleda: 2450

Konkursi pokrajinskog sekretarijata za privredu

14.03.2012. u 14:42h
Izvor: RTV Yueco
Konkursi pokrajinskog sekretarijata za privredu

Pokrajinski sekretarijat za privredu raspisao je konkurs za dotacije nevladinim organizacijama i ostalim neprofitnim institucijama za razvoj privrede, preduzetništva, malih i srednjih preduzeća na teritoriji Autonomne Pokrajine Vojvodine u cilju unapređenja privrede, preduzetništva, malih i srednjih preduzeća.

Pokrajinski sekretarijat za privredu sufinansireće programe razvoja preduzetnika, malih i srednjih preduzeća u AP Vojvodini u 2012. godini sa ukupnim iznosom od 14.800.000,00 dinara, obezbeđenim Pokrajinskom skupštinskom odlukom o budžetu Autonomne Pokrajine Vojvodine za 2012. godinu.

Pravo učešća na konkursu imaju registrovane nevladine organizacije i ostale neprofitne institucije sa teritorije AP Vojvodine za sufinansiranje projekata za razvoj privrede, preduzetništva, malih i srednjih preduzeća.

Pokrajinski sekretarijat za privredu raspisao je i konkurs za dotacije nevladinim organizacijama i ostalim neprofitnim institucijama sa sedištem na teritoriji Autonomne Pokrajine Vojvodine za razvoj turizma u 2012. godini.

Sufinansiraće se projekti za razvoj turizma, organizovanje turističkih manifestacija, nabavku opreme i investiciona ulaganja u turističku infrastrukturu na teritoriji Vojvodine, a sve u cilju unapređenja konkurentnosti vojvođanske turističke ponude na domaćem i inostranom tržištu i podrške sektoru turizma, Pokrajinski sekretarijat za privredu sufinansiraće projekte razvoja turizma u Autonomnoj Pokrajini Vojvodini u 2012. godini sa ukupnim iznosom od 18.200.000,00 dinara, planiranim Pokrajinskom skupštinskom odlukom o budžetu Autonomne Pokrajine Vojvodine za 2012. godinu.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 1 mesec
Komentara: 0
Pregleda: 2450
Povezane teme

pokrajinski sekretarijat za privredu

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.