Komentara: 0
Pregleda: 2896
Foto

Konferencija "IT4Business" 28. novembra na Velikoj terasi

18.11.2019. u 16:47h
Izvor: Subotica.com
U organizaciji Subotičkog informaciono-tehnološkog klastera, druga po redu "IT4Business" konferencija održaće se 28. novembra na Velikoj terasi na Paliću, a jednodnevni događaj biće ispunjen predavanjima stručnjaka o digitalnom poslovanju. Konferencija je otvorena i besplatna za sve zainteresovane, uz prethodnu prijavu.
Konferencija "IT4Business" 28. novembra na Velikoj terasi

Ovogodišnja "IT4Business" konferencija donosi četiri predavanja stručnjaka iz oblasti digitalnog polovanja, Ivana Minića, glavnog i odgovornog urednika portala "MojaFirma.rs", Ivane Petrović, preduzetnice koja vodi konsultantsku agenciju "Optimus Media", Tobiasa Sahlina, inženjera i rukovodioca projekata, i Zoltana Kasaša, predsednika mađarskog Povezanog i automatizovanog klastera za mobilnost.

- Konferencija je namenjena umrežavanju malih i srednjih preduzeća, kao i IT firmi. Za sve učesnike ovo je odlična prilika ne samo da čuju nešto novo, već i da se međusobno upoznaju, jer znanje kao cilj konferencije jeste bitno i presudno, ali se ono može naći i bilo gde na internetu, dok su veoma retke prilike za upoznavanje novih ljudi i širenje poslovnog kruga, te je upravo to pravi cilj ovih događaja - rekao je Željko Crnjaković, jedan od organizatora konferencije.

Konferencija "IT4Business" 28. novembra na Velikoj terasi

Pored ovih predavanja, konferencija će ugostiti i nekoliko predavača iz Subotičkog informaciono-tehnološkog klastera i jednog iz Regionalne privredne komore Severnobačkog okruga, a prema rečima Olivera Guganovića, menadžera Udruženja Subotičkog informatičko-tehnološkog klastera, ovo će biti prva konferencija koja je namenjena za sve tipove poslovanja.

- Radi se o konferenciji koja se bavi digitalnim poslovanjem i predstavljanju digitalizacije poslovanja ka svim biznisima, dakle i onima koji su digitalni, kao i onima koji nisu - istakao je Guganović.

Konferencija je otvorena i besplatna za sve zainteresovane, uz prethodnu prijavu na ovom linku do ponedeljka, 25. novembra. Više informacija o programu i učesnicima konferencije, možete pronaći ovde.

Izvor: Subotica.com
Najava "IT4Business" konferencije Najava "IT4Business" konferencije Najava "IT4Business" konferencije Najava "IT4Business" konferencije Najava "IT4Business" konferencije Najava "IT4Business" konferencije Najava "IT4Business" konferencije Najava "IT4Business" konferencije
Postavljeno pre 4 godine i 4 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 2896
Povezane teme

velika terasa palić

konferencija

digitalizacija

željko crnjaković

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.