Komentara: 1
Pregleda: 3751

Koncertno veče posvećeno "Bitlsima" u utorak u Velikoj većnici

16.05.2017. u 15:00h
Izvor: Subotica.com
Hitovi kultnog pop-rok benda pod svodovima Velike većnice u interpretaciji subotičkih vokalnih umetnika i ženskog omladinskog hora.
Koncertno veče posvećeno "Bitlsima" u utorak u Velikoj većnici

U Velikoj većnici Gradske kuće, u utorak 23. maja, sa početkom u 19,30 časova održaće se koncertno veče posvećeno grupi "Bitls" na kojem će nastupiti mladi pevači iz Subotice koji će izvoditi pesme i kompozicije ove legendarne britanske grupe.

Na koncertu će nastupiti i subotička grupa "Mani-mani", kao i ženski omladinski hor pod dirigentskom palicom Murenji Maćaša. Među solistima koji će interpretirati hitove legendarnog pop-rok sastava tu će biti Andrej Ademi, Atila Halas, Nenad Došenović - Besni, Stefan Vukčević, Alen Marković i Marko Stantić.  Kao specijalni gosti najavljeni su Mirna Radulović i Jellena.

Karte se već sada prodaju u Suvenirnici Gradske kuće, a ukoliko ostane na dan koncerta će se prodavti na ulazu u Veliku većnicu.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 11 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 3751

Povezana vest

Povezane teme

koncert gradska kuća

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.