Komentara: 6
Pregleda: 8734
Video
Foto

Koncert Saše Matića će se dugo prepričavati

02.09.2023. u 18:01h
Pred više hiljada Subotičana svih generacija, na prepunom gradskom trgu, sinoć je nastupio Saša Matić i održao koncert za pamćenje.
Koncert Saše Matića će se dugo prepričavati

Više od tri sata publika nije štedela grla i dlanove pevajući čuvene Matićeve hitove „Maskara“, „Nađi novu ljubav“, „Idemo anđele“, „Samo ovu noć“, „Ko te ljubi ovih dana“, „Poklonite mi nju za rođendan“...  Uz svoje, čuveni estradni umetnik pevao je i neprolazne numere Tome Zdravkovića, Šabana Šaulića...

Koncert Saše Matića će se dugo prepričavati

- Ovo je poseban dan i za mene i za publiku, zahvalan sam što sam ja izabran da uveličam proslavu Dana grada i budem deo ove divne priče. Vrlo često, pogotovo kada idem iz grada u grad, pripremim repertoar, a kada počne atmosfera da se odmotava onda uopšte ne ide u pravcu u kom sam ja zamislio – kaže Saša Matić. – Imam tu sreću da ljudi koji dođu na moje koncerte prate moj rad, ono što stvaram i zato sve tako zvuči i izgleda. Volim da dođem u Suboticu, nekoliko puta sam ovde nastupao i uvek je bilo zaista prelepo.

Koncert Saše Matića će se dugo prepričavati

Sjajnu energiju i atmosferu krunisao je impozantni vatromet koji je obasjao grad, a koji možete videti u nastavku.

Koncert Saše Matića Koncert Saše Matića Koncert Saše Matića Koncert Saše Matića Koncert Saše Matića Koncert Saše Matića Koncert Saše Matića Koncert Saše Matića
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 8 meseci i 4 dana
Komentara: 6
Pregleda: 8734
Povezane teme

Grad Subotica

dan grada

saša matić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.