Komentara: 1
Pregleda: 7450

Koncert Radeta Šerbedžije u okviru FEF Palić 2018

09.07.2018. u 13:27h
Izvor: Subotica.com
Glumac, režiser, pesnik i muzičar svetskog renomea, Rade Šerbedžija, nastupiće pred Subotičanima u okviru jubilarnog 25. Festivala evropskog filma na Paliću. Karte se prodaju od danas.
Koncert Radeta Šerbedžije u okviru FEF Palić 2018

Najprestižniju nagradu „Aleksandar Lifka“, koju Festival evropskog filma Palić dodeljuje za izuzetan doprinos evropskom filmu, ove godine kako smo već najavili dobiće proslavljeni glumac Rade Šerbedžija.

Tokom svog boravka na Festivalu i u Subotici Šerbedžija će održati koncert sa grupom “Zapadni kolodvor” 15. jula na Sceni Jadran Narodnog pozorišta, sa početkom u 22 sata.

Pretprodaja karata počela je danas, 9. jula. Karte se mogu kupiti na portirnici Otvorenog univerziteta po ceni od 1.000 din. Broj mesta je ograničen kapacitetom sale pozorišta.

Koncert Radeta Šerbedžije u okviru FEF Palić 2018

Jubilarni, 25. Festival evropskog filma Palić, biće održan od 14. do 20. jula na Paliću i u Subotici i prikazaće stotinak relevantnih evropskih naslova raspoređenih u 12 programskih celina.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 8 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 7450

Povezana vest

Povezano dešavanje

Povezane teme

festival evropskog filma palić

palićki filmski festival

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.