Komentara: 10
Pregleda: 10337

Koncert Marije Šerifović pomeren za 26. mart

24.02.2016. u 11:37h
Izvor: Subotica.com
Koncert estradne umetnice Marije Šerifović koji je bio zakazan za ovu nedelju, 28. februara u Hali sportova, pomera se za subotu, 26. marta u Atriumu hotela "Galleria".
Koncert Marije Šerifović pomeren za 26. mart

Kako nam je saopšteno iz organizacije koncert se pomera iz tehničkih razloga, karte koje su već kupljene neće biti menjane, a prodaja se nastavlja po planu u Bavarskoj pivnici "Minhen" i u prodavnici računarske opreme "Win win" (Cara Dušana 6).

Ovim povodom oglasila se i popularna pevačica.

- "S obzirom na veoma zgusnut raspored koncerata na turneji za ovu godinu, odlučili smo da pomerimo datum koncerta u Subotici, te da promenimo lokaciju održavanja koncerta, jer smo sigurni da će koncert biti mnogo bolji i uspešniji, te da ćemo svi zajedno uživati. Najljubaznije vas molimo za razumevanje, sigurni smo da ćemo 26. marta  napraviti nezaboravnu atmosferu i fantastičan koncert!", poručila je Marija Šerifović svojoj publici.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 2 meseca
Komentara: 10
Pregleda: 10337

Povezano dešavanje

Povezane teme

koncert

hotel galerija

hotel galleria

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.