Komentara: 0
Pregleda: 2418
Foto

Koncert „Blues in the Park“ u Sinagogi oduševio Subotičane

01.09.2023. u 10:30h
Izvor: Subotica.com
U okviru proslave Dana grada u parku subotičke Sinagoge u sredu je nastupio „Bojana Stamenov Bend“ i Subotičanima poklonio sjajan koncert „Blues in the Park”.
Koncert „Blues in the Park“ u Sinagogi oduševio Subotičane

Novopečena Subotičanka, srpska Areta Frenklin, Bojana Stamenov okupila je bend koji neguje autentični soul-bluz zvuk, a uz nju tu su Gabor Bunford – saksofon, Dušan Milivojević – gitara, Armand Mesaroš – bas i Goran Evetović – bubnjevi.

- Ovo je bio prvi nastup benda u gradu u kom je nastao a pred Subotičanima smo izveli soul i bluz hitove, numere Arete Frenklin, Ete Džejms, Tine Tarner… Publici smo predstavili i ono na čemu radimo, album koji pripremamo a koji će takođe biti u ovom duhu – kaže Bojana Stamenov.

Koncert „Blues in the Park“ u Sinagogi oduševio Subotičane

Po rečima saksofoniste Gabora Bunforda, koncert u Sinagogi je bio velika želja benda da sugrađanima pokloni jedan kvalitetan koncet.

- Fondacija” Subotička Sinagoga” nam je izašla u susret i omogućila da održimo koncert u ovom predivnom ambijentu. Prošle godine je bio prvi koncert,takođe je bilo jako lepo a sada smo pripremili jedan dinamičan program – dodaje Bunford.

Koncert „Blues in the Park“ u Sinagogi oduševio SubotičaneKoncert povodom Dana grada je deo aktivnosti Fondacije “Subotička Sinagoga”, koja je podržala ideju sjajnih umetnika i sugrađanima pružila užitak za pamćenje.

- Velika mi je čast što je Gabor Bunford prihvatio naš poziv i predložio da sa Bojanom Stamenov i bendom, koji su pre dve godine osnovali, održe koncert za pamćenje.  Fondacija “Subotička Sinagoga” po drugi put učestvuje u proslavi povodom Dana grada Subotice i srećni smo što smo ove godine okupili veliki broj posetilaca i što smo svi uživali u sjajnom koncertu. Zahvaljujem se i sponzorima koji su omogućili da se ovaj projekat realizuje – ističe Hajnalka Ileš, koordinatorka Fondacije “Subotička Sinagoga”.

Koncert „Blues in the Park“ u Sinagogi oduševio Subotičane

Izvor: Subotica.com
Koncert Bojana Stamenov benda Koncert Bojana Stamenov benda Koncert Bojana Stamenov benda Koncert Bojana Stamenov benda Koncert Bojana Stamenov benda Koncert Bojana Stamenov benda Koncert Bojana Stamenov benda Koncert Bojana Stamenov benda
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 7 meseci i 4 nedelje
Komentara: 0
Pregleda: 2418
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.