Komentara: 9
Pregleda: 5717

Koncert Aleksandre Radović odložen za 15. septembar

07.09.2019. u 13:19h
Izvor: Subotica.com
Večeras planirani koncert Aleksandre Radović na Letnjoj pozornici na Paliću odlaže se zbog najavljene kiše, saopštio je organizator. Novi termin održavanja je 15. septembar (nedelja).
Koncert Aleksandre Radović odložen za 15. septembar

Loše vremenske prilike i večeras će uticati na planirani koncert u magičnoj šumi na Paliću. Posle dužeg razmatranja i praćenja meteoroloških prilika prognoziranih za večeras, organizator je odlučio da se ne rizikuje sa mogućim prekidom koncerta, te je u dogovoru sa Aleksandrom i domaćinom dešavanja dogovorio novi termin - 15. septembar, takođe 21 čas.

- Bili smo spremni za večerašnji koncert na Paliću ali vremenska prognoza pokazuje da nas očekuje kiša, pa nismo hteli da rizikujemo da nas padavine onemoguće da vam sviramo i da se svi dobro osećamo. Mi već jedva čekamo 15. septembar i nadamo se da se vidimo! - poručila je Aleksandra Radović njenim poštovaocima

Iako vlada veliko interesovanje karata u prodaji još uvek ima i one se mogu nabaviti onlajn preko sajta Tikets.rs, kao i u vinoteci "Zvonko Bogdan" u Ulici Matije Korivina.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 7 meseci
Komentara: 9
Pregleda: 5717

Povezano dešavanje

Povezane teme

koncert na letnjoj pozornici

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.