Komentara: 7
Pregleda: 13277

Konačno postavljena nova rasveta u Centru III

10.10.2016. u 02:01h
Izvor: Subotičke novine
Nakon više decenija čekanja stanovnici dela mesne zajednice u prostoru oivičenim zgradama Šenoina 24, Ivana Gorana Kovačića 9, 11, 13 i obdaništa dobili su osvetljenje.
Konačno postavljena nova rasveta u Centru III

Angažovanjem rukovodstva "Centra III" ovaj, do sada mračni deo, u kome se nalazi i ustanova za naše najmlađe sugrađane kao i veliki broj stanara konačno je osvetljen.

U saradnji sa Direkcijom za izgradnju grada postavljeno je 11 stubova svetiljki raspoređenih na ovom prostoru. Ova investicija će značajno poboljšati kvalitet života građana koji ovde žive kao i brojne dece koja dolaze u obdanište koje se nalazi na ovom prostoru.

Takođe, očekuje se da se poveća i bezbednost u noćnim časovima pošto je ovo bilo mesto na kojem su se okupljala lica problematičnog ponašanja kojima je odgovarao mračni prostor u širem centru grada što je prouzrokovalo brojne žalbe stanara koji žive u obližnjim zgradama.

Konačno postavljena nova rasveta u Centru III

Konačno postavljena nova rasveta u Centru III

Naredni zadatak koji je mesna zajednica postavila da u najskorije vreme reši jeste problem parkiranja vozila onih koji rade u obližnjim frimama i zauzimaju slobodne i neuređene površine kako bi izbegli plaćanje parkinga iako parking mesta ima sasvim dovoljno na mestima predviđenim za tu namenu.

Izvor: Subotičke novine
Postavljeno pre 7 godina i 7 meseci
Komentara: 7
Pregleda: 13277
Povezane teme

Direkcija za izgradnju grada Subotice

mz centar 3

rasveta

javna rasveta

osvetljenje

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.