• Pregleda: 12799

Konačno postavljena nova rasveta u Centru III

Nakon više decenija čekanja stanovnici dela mesne zajednice u prostoru oivičenim zgradama Šenoina 24, Ivana Gorana Kovačića 9, 11, 13 i obdaništa dobili su osvetljenje.
Konačno postavljena nova rasveta u Centru III

Angažovanjem rukovodstva "Centra III" ovaj, do sada mračni deo, u kome se nalazi i ustanova za naše najmlađe sugrađane kao i veliki broj stanara konačno je osvetljen.

U saradnji sa Direkcijom za izgradnju grada postavljeno je 11 stubova svetiljki raspoređenih na ovom prostoru. Ova investicija će značajno poboljšati kvalitet života građana koji ovde žive kao i brojne dece koja dolaze u obdanište koje se nalazi na ovom prostoru.

Takođe, očekuje se da se poveća i bezbednost u noćnim časovima pošto je ovo bilo mesto na kojem su se okupljala lica problematičnog ponašanja kojima je odgovarao mračni prostor u širem centru grada što je prouzrokovalo brojne žalbe stanara koji žive u obližnjim zgradama.

Naredni zadatak koji je mesna zajednica postavila da u najskorije vreme reši jeste problem parkiranja vozila onih koji rade u obližnjim frimama i zauzimaju slobodne i neuređene površine kako bi izbegli plaćanje parkinga iako parking mesta ima sasvim dovoljno na mestima predviđenim za tu namenu.

Izvor: Subotičke novine

povezane teme

7
Kiki Odgovori
Jeste, ovo je centar grada, a deluje kao neki zabaceni corsokak...
Osvetljenje jeste bilo prioritet, hvala na tome.
Jedna ili sve svetiljke svetle nekom drugacijom bojom, ali dobro je da svetle, necu sad da budem zakeralo...

Ovaj deo grada treba urediti komunalno da lici na nesto.
Pozdrav
Ovca za šišanje Odgovori
Каква поглавља, какви бакрачи! Еее, тек сад ће нас примити у ЕУ, због оваквог достигнућа!
su Odgovori
Da li Vi nadlezni za ulicno osvetljenje znate, da ulica Zmaj Jovina, od pekare Prolece pa do raskrsnice sa Djure Djakovica, vec jako dugo nije osvetljena. Ne zivim u toj ulici, ali idem peske na posa. Sreca da je prometna, pa od farova kola bar nesto vdimo. Kada ce te resiti ovaj problem? Ovo je centar grada!?
dragana Odgovori
Jos da rasterate pijance i narkomane koji se tu nalaze i zasigurno ugrozavaju bezbednost nase dece i ostalih sugradjana, policijo hapsi a tuzilastvo i sudstvo procesuiraj.
Roditelj Odgovori
Drago nam je za osvetljenje ali pitam se ko je dozvolio da se benzinska pumpa prosiri skoro do zgrada Puskinovog trga? Godinama se seku drva u ovom malom parku bez da se ijedna zasadi a sad posekli sve osim tankog pojasa ispred zgrade. Bageri rade 7 dana u nedelji a zgrada se trese. Zar nije bilo bezbednije lokacije za izgradju novog objekta benzinske pumpe? Morali ste nam uzeti i ovo malo zelenog sto nas je stitilo od buke i smrada?
Sting Odgovori
Wow... kakva civilizacijska tekovina. Jel bio neko od predstavnika vladajuce garniture da otkrije banderu i pusti rad kao onaj sociopata?
Dujo Odgovori
A kad pomislim da ja svkodnevno izlazim po decu do sa baterijskom lampom asfaltnog puta jer nemam ni trotoar ni ulicno svetlo u sutjeskinoj ulici ,u placam porez ovim parazitima.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.