Komentara: 4
Pregleda: 4123
Foto

Komunalni problemi u delu ulice Osmog marta

31.08.2019. u 13:20h
Izvor: Subotica.com
Ne samo da nema asfalt, deo ulice Osmog marta na Prozivci je često zatrpan smećem a u travi do kolena više izgleda kao svratište, nego kao deo najvećeg gradskog naselja.
Komunalni problemi u delu ulice Osmog marta

Na brojne komunalne probleme ukazala nam je sugrađanka Mirjana Lazić, koja stanuje preko puta malog dela ulice.

- Kada padne kiša, kontejnerima se bukvalno ne može prići a gomila smeća i blato su idealno mesto za pacove. Jedan je čak skočio na mene kada sam bacala smeće, ne mogu opisati kakav je to bio šok. Slično se desilo i komšinici. Zvali smo komunalne službe ali niko nije reagovao - priča Mirjana - Sada nasipaju susednu ulicu i verujem da ne bi bilo teško, kada su mašine već tu, da naspu i srede i ovaj mali deo ulice Osmog marta. Odmah bi drugačije izgledala. Rekli su mi da se obratim mesnoj zajednici, koja bi trebala da uvrsti ulicu u plan.

Komunalni problemi u delu ulice Osmog marta

Komunalni problemi u delu ulice Osmog marta

Na samom početku tog dela ulice već duže vreme stoji i jedan razlupan automobil, koji niti se odnosi na otpad, niti se popravlja.

- U njemu se tokom noći okupljaju mladi, ko zna šta rade jer prave strašnu buku. Ne mogu da verujem da jedna olupina može tako nesmetano da stoji - dodaje sugrađanka, pokazujući na dečje igralište. - Niko ne popravlja ovu vrtešku što se polomila i predstavlja opasnost za svu decu koja se tu igraju.

Komunalni problemi u delu ulice Osmog marta

Izvor: Subotica.com
Komunalni problemi u ulici Osmog marta Komunalni problemi u ulici Osmog marta Komunalni problemi u ulici Osmog marta Komunalni problemi u ulici Osmog marta Komunalni problemi u ulici Osmog marta Komunalni problemi u ulici Osmog marta Komunalni problemi u ulici Osmog marta Komunalni problemi u ulici Osmog marta
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 4 godine i 7 meseci
Komentara: 4
Pregleda: 4123
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.