Komentara: 10
Pregleda: 11022
Foto

„Komšije“ prave najbolji ajvar u Subotici!

08.09.2016. u 17:52h > 09.09.2016. u 03:36h
Izvor: Subotica.com
Ekipa „Komšije“ pobednik je finalnog takmičenja „Izađi mi na teglu“ u Subotici gde je među osamnaest ekipa, u oštroj konkurenciji odneo ubedljvu pobedu. Karavan je dobio četvrtog finalistu koji će se u velikom finalu na Zlatiboru boriti za titulu najboljeg ajvar majstora u Srbiji za 2016. godinu.
„Komšije“ prave najbolji ajvar u Subotici!

„Ovo je drugi put kako učestvujemo u takmičenju. Na jučerašnjem kvalifikacionom događaju uspeli smo da se plasiramo u finale koje se održalo danas na Gradskom trgu i pokazali da smo zaista zaslužili ovu pobedu. Dok smo mi preuzimali nagradu, u našoj kući se već slavilo, kažu kao kad je Đoković osvojio prvu titulu! “ – kaže kapiten ekipe, Nandor Prikidanovič.

U izuzetno jakoj konkureciji drugo mesto osvojila je ekipa “Siromašni ribolovci”, dok je treće mesto pripalo ekipi “Kereši duo”.

„Komšije“ prave najbolji ajvar u Subotici!

„Komšije“ prave najbolji ajvar u Subotici!

„Subotica je izabrana kao jedan od gradova gde održavamo dva kruga takmičenja. Prvi se održao u sredu ispred Rode Mega gde su se prva tri recepta plasirala direktno u finale. U konkurenciji sa još petnaest ekipa još jednom su odmerili snage i pokazali da su najbolji “ – kaže Ljiljana Vukotić, organizator manifestacije.

Pobednike je birao četvoročlani stručni žiri u sledećem sastavu: Ivanka Bašić Pavković, tehnolog u hemijsko tehnološkoj školi, Marta Aroksalaši, direktorica Dečijeg pozorišta, Kristijan Lajkač, kuvar i Đula Mešter, proslavljeni odbojkaš i počasni građanin Subotice.

„Komšije“ prave najbolji ajvar u Subotici!

Pobednici su osvojili mini elektrik štednjak iz linije MBS Milan Blagojević Smederevo, drugoplasirana ekipa osvojila je posuđe „Metalac“ Gornji Milanovac, dok je treća nagrada bila mali kućni aparat.

Karavan “Izađi mi na teglu” nastavlja svoju potragu za najboljim receptom za ajvar u Srbiji, a na putu do finala obići će preko 20 gradova.

Izvor: Subotica.com
Manifestacija "Izađi mi na teglu" Manifestacija "Izađi mi na teglu" Manifestacija "Izađi mi na teglu" Manifestacija "Izađi mi na teglu" Manifestacija "Izađi mi na teglu" Manifestacija "Izađi mi na teglu" Manifestacija "Izađi mi na teglu" Manifestacija "Izađi mi na teglu"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 7 godina i 8 meseci
Komentara: 10
Pregleda: 11022
Povezane teme

izađi mi na teglu

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.