Komentara: 11
Pregleda: 3930

Kome se obratiti za ubrzavanje priključenja na kanalizacionu mrežu?

21.07.2021. u 14:56h
Izvor: Subotica.com
Građani kojima je iz opravdanih razloga potrebna hitna izrada priključka na javnu kanalizacionu mrežu, to mogu da prijave na broj telefona 024/55-77-11 lokal 102, kažu u JKP "Vodovod i kanalizacija".
Kome se obratiti za ubrzavanje priključenja na kanalizacionu mrežu?

Od početka meseca, našoj redakciji se javilo nekoliko sugrađana s pitanjem kome treba da se obrate ukoliko žele da ubrzaju postupak izrade priključka na kanalizacionu mrežu, a jedan sugrađanin je postavio i "Pištaljku" sa istim pitanjem.

- Zanima me kome treba da se obratim da bi se bar malo ubrzalo rešavanje priključka na kanalizaciju? Naime, od 11. maja, kad je podnesen zahtev, do danas, nije došao čovek samo da odobri kopanje - priključak. Na svaki naš poziv je odgovoreno "čovek je na bolovanju, čovek je na godišnjem, puno je zahteva, ne stiže sve sam". Naravno da ne stiže kad nikad ne radi. Molim za pomoć i savet - napisao je jedan naš sugrađanin u rubrici "Pištaljka".

Kome se obratiti za ubrzavanje priključenja na kanalizacionu mrežu?

U ovom preduzeću objašnjavaju da je povećan broj podnetih zahteva za priključenje na javnu kanalizacionu mrežu doveo je do toga da građani duže čekaju na izradu pojedinačnih priključaka. Uz to, proširena je i kanalizaciona mreža na Paliću, gde takođe imaju mnogo zahteva za priključenje, ali ističu da će svim zahtevima građana biti udovoljeno.

- Molimo građane kojima je iz opravdanih razloga hitna izgradnja priključka na javnu kanalizaciju, da to prijave na telefonski broj 024/55-77-11 lokal 102 - poručuju iz preduzeća.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 8 meseci
Komentara: 11
Pregleda: 3930

Povezana zviždaljka

Povezane teme

jkp vodovod i kanalizacija

uvođenje kanalizacije i vodovoda

javno komunalno preduzeće vodovod i kanalizacija

priključenje na kanalizacionu mrežu

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.