Komentara: 14
Pregleda: 7598

Ko je nadležan za nova autobuska stajališta?

11.02.2016. u 16:56h
Izvor: TV Subotica
Novo autobusko stajalište kod Nove opštine, na Senćanskom putu, oštećeno je juče u popodnevnim časovima.
Ko je nadležan za nova autobuska stajališta?

Kako nezvanično saznajemo, do oštećenja je došlo nakon što je u stajalište udarilo motorno vozilo. Tom prilikom je oštećena kompletna krovna konstrukcija kao i jedan od zastakljenih nosača koji se nakrivio, pa postoji opasnost od urušavanja.

Kako bi dobili detaljnije informacije, kontaktirali smo Direkciju za izgradnju grada koja je tokom jeseni sprovodila radove na postavljanju stajališta. Oni su nam rekli da nemaju nikakvih saznanja o ovom slučaju i da nisu nadležni, i uputili nas na JP Subotica trans i Komunalnu policiju, koja je na licu mesta sačinila zapisnik.

Ko je nadležan za nova autobuska stajališta?

U razgovoru sa načelnicom Komunalne policije, dobili smo informaciju da je službena zabeleška prosleđena saobraćajnoj inspekciji, koja je dostavlja Direkciji za izgradnju grada, jer, kako nam je rečeno, upravo je ovo preduzeće zaduženo za održavanje novopostavljenih autobuskih stajališta. U svakom slučaju, nadamo se da će oštećeno stajalište u što skorijem roku biti zamenjeno, kako bezbednost putnika ne bi bila dovedena u pitanje.

Izvor: TV Subotica
Postavljeno pre 8 godina i 1 mesec
Komentara: 14
Pregleda: 7598
Povezane teme

autobuska stajališta

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.