Komentara: 0
Pregleda: 3194
Foto

Knjige za školu u Višnjevcu

20.03.2019. u 15:40h
Izvor: Subotica.com
Učenici OŠ „Hunjadi Janoš“ iz Čantavira, koji pohađaju ogranak i Višnjevcu, dobili su danas knjige vredne 25 hiljada dinara. Vredan poklon školarcima su obezbedili organizatori i učesnici “Sajma knjiga Subotica 2019”.
Knjige za školu u Višnjevcu
Knjige su namenjene đacima nižih razreda a odabrale su ih učiteljice ove škole.

- Izdavači su nam se kao i prethodnih godina obratili sa molbom za saradnju, koja se ogleda u tome da mi njima ne naplatimo taksu za postavljanje štandova, a oni u to  ime poklone knjige nekoj od subotičkih škola.  Prethodnih godina donaciju su dobili škola  “ Dositej Obradović” i Dom za decu “Kolevka” a sada je priliku da obraduje svoje đake imala škola u Višnjevcu – naglasila je Nataša Aleksić, član Gradskog veća za obrazovanje.

Gabor Sabo, zamenik direktora OŠ „Hunjadi Janoš“, kaže da je ova donacija fantastična prilika da se obogati školska biblioteka.

- Pored centralne škole u Čantaviru, imamo isturena odeljenja u Višnjevcu i Bačkom Dušanovu,  što znači ukupno 550 đaka, te ćemo imati koga da obradujemo – ističe Sabo.

Knjige za školu u Višnjevcu

U ime organizatora Sajma knjiga, Ema Kostić zahvalila se Gradu Subotica, JKP „Čistoća i zelenilo“ i preduzeću "Tržnica" na izuzetno dobroj saradnji i pomoći.

- Predstavila su se četiri izdavača koji sarađuju sa 70 izdavačkih kuća i školama smo pomogli daivajući im enciklopedije, prilagođene uzrastu, štiva za mlađu i stariju decu... – ističe organizatorka. – Sajam će trajati do 31. marta a štandovi su otvoreni od 9 do 20 časova.

Izvor: Subotica.com
Donacija knjiga za OŠ "Hunjadi Janoš" iz Čantavira Donacija knjiga za OŠ "Hunjadi Janoš" iz Čantavira Donacija knjiga za OŠ "Hunjadi Janoš" iz Čantavira Donacija knjiga za OŠ "Hunjadi Janoš" iz Čantavira Donacija knjiga za OŠ "Hunjadi Janoš" iz Čantavira Donacija knjiga za OŠ "Hunjadi Janoš" iz Čantavira Donacija knjiga za OŠ "Hunjadi Janoš" iz Čantavira Donacija knjiga za OŠ "Hunjadi Janoš" iz Čantavira
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 5 godina i 1 mesec
Komentara: 0
Pregleda: 3194
Povezane teme

oš Janoš Hunjadi

sajam knjiga

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.