Komentara: 4
Pregleda: 3051
Foto

KMF "Full feel" novi član Futsal lige Vojvodine

27.05.2021. u 14:44h
Izvor: Subotica.com
Sportski savez Subotice danas je bio domaćin promocije novog subotičkog kluba malog fudbala, ekipe "Full feel", koja već nekoliko godina postoji, ali od naredne sezone takmičiće se, zajedno sa KMF "Spartak", u Vojvođanskoj futsal ligi.
KMF "Full feel" novi član Futsal lige Vojvodine

Podršku za dalji rad i sportske podvige Klubu malog fudbala "Full feel" dao je gradonačelnik Stevan Bakić, poželevši im dobre rezultate i uspeh u takmičenju Futsal lige Vojvodine, koje počinje u septembru.

- Veliki sam ljubitelj fudbala, kako velikog tako i malog, ljubitelj sam sportak koji u zadnje vreme doživljava veliku prmociju i veliku poluarnsost kod ljubitleja fudbala. Želeo bih da što više ekipa ide primerom "Full feel"-a koji se uskro uključuje u ligaško takmičenje Vojvodine, jer Grad će podržati sve sportske ekipe i u interesu je Sportskog saveza Subotice i Grada Subotice da što više ekipa imamo u najkvalitetnijim rangovima, jer promovišući sebe tako promovišu i Grad Suboticu kao grad sporta - poručio je Bakić.

KMF "Full feel" novi član Futsal lige VojvodinePromociji kluba prisustvovali su i Nataša Aleksić, član Gradskog veća zadužen za sport i omladinu, kao i predstavnik domaćina susreta, sekretar Sportskog saveza Subotice, Dejan Vuković, koji su ekipi poželeli puno sreće i sportskih uspeha.

Nemanja Džever, jedan od osnivača KMF "Full feel" zahvalio se Gradskoj upravi i Sportskom savezu Subotice na podršci da kao mladi klub krenu u takmičenja na još ozbiljnijem nivou.

KMF "Full feel" novi član Futsal lige Vojvodine- Kao klub postojimo od 2017. godine, napravili smo ekipu, učestvovali na turnirima sa dosta uspeha, a vrhunac toga je bilo naše učešće na Prvenstvu Srbije, gde smo u izuzetno jakoj konkurenciji osvojili 4. mesto. Nakon tog uspeha odlučili smo da registrujemo klub, da uđemo u Futsal ligu Vojvodine, i da vidimo kako ćemo tamo da prođemo. Nadamo se da ćemo našim rezultatima i radom opravdati poverenje Grada - rekao je Džever.

Rukovodstvo KMF "Full feel" najavilo je otvaranje škole malog fudbala koja bi bila baza za dalji razvoj i formiranje mlađih selekcija koje bi postepeno popunjavale prvi tim.

- Nadamo se visokom plasmanu i promcoiji u viši rank. U Futsal ligi Vojvodine pridružujemo se ekipama Spartaka i "Letećih Bajmočana", tako da nas u narednoj sezoni očekuje nekoliko gradskih derbija - dodao je Džever.

U znak zahvalnosti na podršci KMF "Full feel" poklonio je klupske dresove gradonačelniku i članu GV za sport.

KMF "Full feel" novi član Futsal lige Vojvodine

Izvor: Subotica.com
Promocija Kluba malog fudbala "Full feel" Promocija Kluba malog fudbala "Full feel" Promocija Kluba malog fudbala "Full feel" Promocija Kluba malog fudbala "Full feel" Promocija Kluba malog fudbala "Full feel" Promocija Kluba malog fudbala "Full feel" Promocija Kluba malog fudbala "Full feel" Promocija Kluba malog fudbala "Full feel"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 2 godine i 10 meseci
Komentara: 4
Pregleda: 3051
Povezane teme

stevan bakić

klub malog fudbala full feel

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.